AK Parti Grup Başkanvekili Turan'ın Lapseki Ziyareti - Son Dakika
Güncel

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'ın Lapseki Ziyareti

Görüntü Dökümü: AK Parti Grup Başkanvekili Turan'ın gelişi AK Parti Grup Başkanvekili Turan'ın açıklamaları AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Bülent Turan, "Biz istiyoruz ki Çanakkale ruhu tüm Türkiye'ye hakim olsun. Çünkü bu ülke hep beraber ayağa kalkacak" dedi.

31.01.2016 14:28

Görüntü Dökümü:

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'ın gelişi

AK Parti Grup Başkanvekili Turan'ın açıklamaları AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale milletvekili Bülent Turan, "Biz istiyoruz ki Çanakkale ruhu tüm Türkiye'ye hakim olsun. Çünkü bu ülke hep beraber ayağa kalkacak" dedi.

Lapseki ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Turan, Suluca köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Turan, şunları kaydetti:

"Ülkemizin bir bölgesinde terör ile ilgili azmimiz sürüyor. Bu bölgenin kıymetini bilmek lazım. Çanakkale'de çok farklı dinlerden, dillerden insanlar bir araya gelip bu vatan için şehit olmayı göze aldı. Biz istiyoruz ki Çanakkale ruhu tüm Türkiye'ye hakim olsun. Çünkü bu ülke hep beraber ayağa kalkacak. Hep beraber yol yürüyeceğiz."

Turan'a ziyaretinde Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer, İl Genel Meclis Üyeleri Tayfun Sevim, Hasan Engin ve Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş eşlik etti.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan\'ın Lapseki Ziyareti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Grup Başkanvekili Turan'ın Lapseki Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement