AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bakıcıoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bakıcıoğlu Açıklaması

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bahadır Bakıcıoğlu, "Türkiye'nin geleceği için atılacak her yeni adıma hazırız. AK Parti'nin tüm teşkilat kademeleri, 1 Kasım'a hazırdır" dedi.

22.09.2015 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bahadır Bakıcıoğlu, " Türkiye'nin geleceği için atılacak her yeni adıma hazırız. AK Parti'nin tüm teşkilat kademeleri, 1 Kasım'a hazırdır" dedi.

Bakıcıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, değer üreten siyaset, kimlikli bir anlayış izleyecek, davalarının muktedir olması için var seçimlerde güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

"Omuz omuza bir hareketin kardeşleriyiz, omuz omuza bir hareketin yürüyen yürekleriyiz. AK Parti, bir yürek hareketidir" diyen Bahadıroğlu, şöyle konuştu:

"AK Parti, bir vicdan hareketidir. AK Parti, susturuldu zannedilen, uyudu zannedilen bir devin ayağa kalkmasının adıdır. O dev ayağa kalktı, artık diz çöktürülemez. O dev ayağa kalktı artık tereddüt yok, artık herhangi bir şekilde durmak yok. 5. Olağan Kongremiz bu miladın doğum işaretlerini verdi. Türkiye'nin geleceği için atılacak her yeni adıma hazırız. AK Parti'nin tüm teşkilat kademeleri, 1 Kasım'a hazırdır. Biliyoruz ki AK Parti dün oluşan, bugünü yaşayan ve yarın da yok olmaya mahkum olan bir hareket değildir. Tarihsel arka planımızla bize tevessül eden bu derinlikli güçle yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdüreceğiz. Türkiye için daha iyiyi isteyeceğiz. Daha güzeli için çalışacağız. Kimsenin şüphesi olmasın."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bakıcıoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement