AK Parti İl Başkanı Köse'den Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti İl Başkanı Köse'den Bayram Mesajı

AK Parti İl Başkanı Köse\'den Bayram Mesajı

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, bayramların sevinç, mutluluk, tanışma ve kaynaşma günleri olduğunu söyledi.

02.10.2014 15:28

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, bayramların sevinç, mutluluk, tanışma ve kaynaşma günleri olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı'nın, müminleri Allah'a yaklaştıran, bencil duygulardan arındırarak paylaşmayı, birlikteliği ve dayanışmayı öğreten müstesna bir bayram olduğunu belirten Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, "Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor, tüm dünyada kardeşliğin, hüküm sürmesini, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum" dedi. "Gönül isterdi ki, bu bayramı daha bir coşkuyla, daha bir heyecanla kutlayalım ama olmadı" diyen Köse, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bazı İslam coğrafyalarında yaşanan dramlar gönlümüzü burksa da, ağzımızın tadını kaçırsa da yaşanacak olan bayram sevinci ve bu müstesna günlerin acıların sona ermesine vesile olmasını diliyorum. İnşallah, bu bayramın bütün yaralarımızı sarmak için bir vesile, bir fırsat olur."

Bayramlaşmanın barışmak, kucaklaşmak ve yardımlaşmak olduğunu belirten Köse, "Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Bu düşüncelerle Antalyalı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını tekrar tebrik ediyor, huzur dolu, sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmelerini Allah'tan temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti İl Başkanı Köse'den Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement