AK Parti İstanbul'da 7 Haziran Seçimlerine Start Verdi - Son Dakika
Güncel

AK Parti İstanbul'da 7 Haziran Seçimlerine Start Verdi

AK Parti İstanbul\'da 7 Haziran Seçimlerine Start Verdi

Haber-Kamera Ezgi ÇAPA İstanbul DHA AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Zeytinburnu'nda bulunan İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'ni törenle açtı.

05.04.2015 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera Ezgi ÇAPA İstanbul DHA

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, Zeytinburnu'nda bulunan İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'ni törenle açtı. Törene Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Burhan Kuzu, Bülent Turan, Osman Aşkın Bak, Şirin Ünal'ın yanı sıra Ak Parti MYK üyesi Prof. Dr. Osman Can, sunucu İkbal Gürpınar, Ak Parti'nin gençlik ve kadın kolları üyeleri, milletvekili aday adayları ile çok sayıda partili katıldı. Ak Parti'nin 7 Haziran'da yapılacak seçimde çalışmaları yürüteceği 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nin kurdelesini AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ile partililer kesti. Törende konuşan Selim Temurci, İstanbul'un 3 bölgesinde, 39 ilçesinde seçim koordinasyon merkezleri açacaklarını belirterek, İstanbul'da 950 civarında mahalli irtibat büroları açacağız. 656 tanesi şu anda hazır. Bunu da 15 gün içinde tamamlayacağız diye konuştu. Kurdele kesilmesinin ardından Temurci ve beraberindeki partililer koordinasyon merkezini gezdi. Merkezde yapılacak çalışmalar ve teknik altyapı konusunda basın mensuplarına bilgi veren Temurci, korrdinasyon merkesinde kurulan çağrı merkezi ile sadece partililerin değil, tüm İstanbulları tek tek aracaklarını söyledi. Temurci, Çağrı merkezi bütün İstanbullulara açık olacak. Her noktada, her sorunu dinleyeceğiz. Seçim dönemi boyunca burayı coşkunun, heyecanın merkezi haline getireceğiz dedi.

3 bölgeye ayrılan İstanbul'da seçim koordinasyon merkezi olarak 2. bölgede Zeytinburnu, 1. bölgede Ataşehir, 3. bölgede Bahçelievler olarak belirlendi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti İstanbul'da 7 Haziran Seçimlerine Start Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement