Ak Parti Kadın Kolları'nın Mobbing ile Mücadele Çalıştayı Başladı - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Kadın Kolları'nın Mobbing ile Mücadele Çalıştayı Başladı

Ak Parti Kadın Kolları\'nın Mobbing ile Mücadele Çalıştayı Başladı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nın, Türkiye'nin de gündeminde bulunan iş hayatında psikolojik baskı ve taciz (mobbing) ile mücadele yöntemlerinin tartışıldığı Çalıştay başladı.AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından...

23.10.2013 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nın, Türkiye'nin de gündeminde bulunan iş hayatında psikolojik baskı ve taciz (mobbing) ile mücadele yöntemlerinin tartışıldığı Çalıştay başladı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından planlanan çalıştaylar serisinin 13'üncüsü düzenlendi. Çalıştay "Mobbing, Kadın ve Hukuki Sorunlar" başlığı altında yapılıyor. Çalıştay'ın açılışında konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit çağdaş dünyanın bir sorunu olarak öne çıkan mobbingle mücadelenin kadın erkek tüm çalışanların üzerine düştüğünü, işverenler kadar işçilerin de mobbing ile mücadeleye katılması gerektiğini belirtti. Akşit, Türkiye'de bu sorunu ortadan kaldırmak ya da en aza indirgemek için AK Parti olarak bir Çalıştay düzenlediklerini bildirdi.

Çalıştayda akademisyen, STK, kamu kurum temsilcileri, gazeteciler ve milletvekillerinin katılımıyla çözüm arayışları tartışılacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Ak Parti Kadın Kolları'nın Mobbing ile Mücadele Çalıştayı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement