AK Parti Kadın Kollarından Başkan Üzülmez'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kadın Kollarından Başkan Üzülmez'e Ziyaret

AK Parti Kadın Kollarından Başkan Üzülmez\'e Ziyaret

AK Parti Kartepe Kadın kolları ilçe teşkilatı, Başkan Üzülmez’e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

21.03.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kartepe Kadın kolları ilçe teşkilatı, Başkan Üzülmez'e iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Kartepe Kadın Kollarına ziyarette bulunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu kez kadın kollarını makamında ağırladı. Ziyarette, AK Parti Kartepe Kadın Kolları İlçe Başkanı Yasemin Ağra'nın yanı sıra il kadın kolları yöneticileri Emine Bayrak, Aysun Yıldırım, Merve Kesici ve Kartepe İlçe Kadın Kolları yönetimi hazır bulundu.

Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Ağra Başkan Üzülmez'e ilçe teşkilatına ve kadın çalışmalarına olan yardımlarından dolayı teşekkür ederek; "İnşallah beraber güzel hizmetler yapacağız. Desteğinizi her zaman arkamızda hissediyoruz. Bu yüzden size teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

Ziyarette önümüzdeki seçimlerin önemine değinen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez; " Türkiye'de AK Parti iktidara gelene kadar demokrasiyi kesintiye uğratan bir kaç dönem vardır. Allah bu dönem de böyle bir şeye fırsat vermesin. Bu manada daha güçlü yeni bir Türkiye kuruluyor. Bu seçim, Yeni Türkiye'nin mucidi, mühendisi, mimarı adına ne denirse densin, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın aktif olarak icranın başına geçeceği, yeni anayasanın yazılacağı bir seçim olacak. ve bunun olabilmesi içinde her birimizin çok yoğun bir biçimde çalışması gerekiyor" dedi.

Ayrıca Başkan Üzülmez kadın kollarının çalışmalarına övgüde bulunarak; "Ben AK Parti ile başlayan bu dönemde siyasette fedakarca, hiçbir beklentisi olmadan çalışmalarını sürdüren kadınlarımızı, siyaset hayatını AK Partide sürdüren bir belediye başkanı olarak takdir ediyorum. Özellikle secim sonrası yaptığınız eşarp standardını sağlayarak birlik beraberliğinizi pekiştirip insanlarda farkındalık yaratmayı başardınız. Başarılarınızın daim olmasını dilerim" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kadın Kollarından Başkan Üzülmez'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement