AK Parti Kampında 'PeKeKe' Gerilimi Yaşandı - Son Dakika
Güncel

AK Parti Kampında 'PeKeKe' Gerilimi Yaşandı

AK Parti'nin Afyon kampının güvenlik oturumunda kadın kollarından bir MKYK üyesinin telaffuzu kriz çıkardı. Kadın partili, 'onların diliyle konuşma' diye uyarıldı.

12.01.2016 08:10  Güncelleme: 08:21

AK Parti'nin Afyon kampının güvenlik oturumunda, Kadın Kolları'ndan bir MKYK üyesi konuşurken terör örgütünü "PeKeKe", Türkiye Cumhuriyeti'ni de "TeCe" diye telaffuz edince salonda soğuk bir hava esti. Kadın partiliyi, yanındakiler "Onların söylemiyle konuşma" diye uyardı.

SALONDA BÜYÜK ŞAŞKINLIK YARATTI

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın sunum yaptığı güvenlik oturumunda, Kadın Kolları Merkez Karar ve Yürütme Kurulu'ndan bir üyenin konuşması, salonda büyük şaşkınlık yarattı.

"ONLARIN AĞZIYLA KONUŞMAYALIM"

Kadın partilinin, terör olaylarını ve operasyonları değerlendirirken, terör örgütünü "PeKeKe", Türkiye Cumhuriyeti'ni de "TeCe" olarak telaffuz ettiği öğrenildi. Bunun üzerine bazı milletvekillerinin, "Onların ağzıyla konuşmayalım" diyerek uyardığı belirtildi.

ALA: BİLMENİZ GEREKEN ŞEYLER VAR

Kampta, bazı vekillerin istemi üzerine İçişleri Bakanı Efkan Ala ile bölge milletvekillerinin her ay toplantı yapması benimsendi.

Ala'nın, bölge milletvekillerine, "Bazı şeyler yüzeysel kalıyor. Her ay toplanalım, olup bitenlerle ilgili sizi bilgilendirelim. Yapılıp edilenleri siz dışarıdan seyrediyorsunuz. Biz sizi bilgilendirelim. Sizde de bilgiler varsa onları alalım. Elimizdeki bilgileri paylaşalım. Kamuya her şey açıklanamıyor. Açıklanamayan, ama bilmeniz gereken şeyler var" dediği öğrenildi.

ZARAR GÖREN EVLER TAMİR EDİLECEK

Başbakan Davutoğlu da, bölgede operasyonlar nedeniyle zarar gören evlerin tamir edileceğini, tamir edilemeyecek olanların ise yeniden yapılacağını söyledi.(Kaynak: Cumhuriyet)

AK Parti Kampında \'PeKeKe\' Gerilimi Yaşandı

Son Dakika Güncel AK Parti Kampında 'PeKeKe' Gerilimi Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (33)

  • TÜRKLEŞMİŞ KÜRT.: Kahrol lanet olasıca Labaratuvarda üretilmiş, Ermeni Terör Örgütü PKK. 41 8 Yanıtla
  • samsun davud: Zarar goren evler niye onarilacak....pkk ve hdp yi desteklemenin bedelini maddi zarar olarak gorsunler. Bir daha desteklerken iyi dusunurler 20 14 Yanıtla
  • arda: Türkçe kurallarına göre pekeke diye okunmalı zaten. 23 10 Yanıtla
    ...: Kuralini yerim lan pekaka 7 2
  • Hamit : PKK kırk yıldır yapmadığı büllücülüği AKP sadece onüç yılda yaptı pkk Kürtleri dünyaya tanıttı 25 8 Yanıtla
  • mardinli: olen insanlarida geri getirebilecekmisiniz 21 11 Yanıtla
  • Trakyalı: Benim paramla elin terörist sempatizanları nin evi onarilmasin nice şehit aileleri var bir göz evde oturuyor hükümet anca Suriyeli kürtlere yardım yapıyor haram olsun 18 12 Yanıtla
  • bingol: Chpkk bosunami diyorux 11 15 Yanıtla
  • .: kadın ne yapsın. alfabenin okunuşunun değiştirilmesi gerekiyor. 9 13 Yanıtla
  • ..: Bu AKP nin ne olduğu belli değil. 15 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement