AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar'dan Ziyaretler - Son Dakika
Güncel

AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar'dan Ziyaretler

AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar\'dan Ziyaretler

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük Belediye Başkanlığı, siyasi partilerin il başkanlıklarını, sendikaları ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığını ziyaret etti.

22.09.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Karabük Belediye Başkanlığı, siyasi partilerin il başkanlıklarını, sendikaları ve Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanlığını ziyaret etti.

Saylar, KTSO Başkanı Tuncay Özcan'ı ziyaret etti.

Burada konuşan Timurçin Saylar, 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 15 Temmuz öncesi ve sonrası olarak Türkiye'de yeni bir ruhla demokrasiye vatana, toprağa ve bayrağa sahip çıkıldığını belirten Saylar, "15 Temmuz gecesi saat 22.30 itibariyle TSO Başkanımızla birlikte meydanlarda, valilikte hep beraber vatanımıza sahip çıktık. Bu partilerin, sivil toplum kuruluşlarının değil, devletin ve milletin ayakta kalması süreciydi. Anadolu toprağının parçalanmaması için milletimiz topyekun karşı çıkarak bunu durdurdu. İslam'ın son kalesi olan Anadolu topraklarında milletimiz, bir tarih yazarak, imanlı çılgın Türkler olarak sayfaya not düştü." diye konuştu.

Özcan da 15 Temmuz gecesinde yaşanan menfur kalkışmanın, demokrasi ve Türkiye için çok talihsiz olay olduğunu belirtti.

Toplumun, sivil toplum kuruluşlarının, siyasi partilerin darbeye karşı dik durduğunu anlatan Özcan, şöyle konuştu:

"O geceden itibaren ilk 48 saat boyunca, beraber meydanlarda olduk. Oda olarak meydanları günlerce boş bırakmayan üyelerimize ve halkımıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Allah bir daha ülkemize böyle bir menfur niyetler göstermez."

Saylar, daha sora Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, CHP, MHP, Saadet Partisi ve BBP İl Başkanlıklarıyla MEMUR-SEN Temsilciliğini ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Karabük İl Başkanı Saylar'dan Ziyaretler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement