AK Parti Kars Milletvekilleri Digor'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars Milletvekilleri Digor'da

AK Parti Kars Milletvekilleri Digor\'da

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, İl Başkanı Ensar Erdoğdu ile birlikte Digor ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

26.03.2014 08:54  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Ensar Erdoğdu ile birlikte Digor İlçesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

AK Parti Kars Milletvekillerine Digor ziyaretinde İl Başkan Yardımcısı Ali Karadeniz, SKM Başkanı Şahin Aydın, Digor İlçe Başkanı Abdurrahman Şahin ve Digor Belediye Başkan adayı Nebi Kerenciler'de eşlik etti.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, Digor, esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek AK Parti hükümetinin Digor'a yaptığı yatırımları anlattılar.

Milletvekilleri Arslan ve Kılıç, Kars-Digor kısmı 41 kilometre ve Digor- Tuzluca- Kağızman yol ayrımı da 40 kilometre olmak üzere toplam 81kilometrelik devlet yolu 26 metre genişliğinde bölünmüş yol haline gelecek ve ihale aşamasına geldiğini ve hattın yoğun kullanımı ile Digor'un ticaretine büyük bir canlılık getireceğini belirttiler.

Milletvekillerinin esnaf ziyaretinde vekillerin yanına gelen yaşlı bir kadın, "Yaşlılık maaşımızı veriyorsunuz, hastanelerde iyi bakıyorlar, askerliği de azaltınız torunum erken gelecek" daha ne olsun Allah sizden razı olsun diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, "AK Parti iktidarı ile ülkemiz her alanda önemli ilerlemeler sağladı. AK Parti iktidarı ile yakalanan istikrar ve yatırımlardan Digor'un ve Digor'lu hemşehrilerimiz de fazlasıyla payına düşeni aldı ve almaya da devam edecek" dediler.

Daha sonra Digor AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen Milletvekilleri ve beraberindekiler, burada bir süre ilçe başkanı ve Digor belediye başkan adayı ile sohbet ettikten sonra Digor'dan ayrılarak Kars merkeze hareket ettiler. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars Milletvekilleri Digor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement