AK Parti Kayseri Milletvekili Bakır, İncesu'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kayseri Milletvekili Bakır, İncesu'da

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, İncesu'da vatandaşlarla bir araya geldi.

02.01.2015 17:13

AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, İncesu'da vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Kayseri İl Teşkilatından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakır, İncesu Koordinatörleri Ahmet Akdemir, Mehmet Fidan ve İncesu İlçe teşkilatı ile İncesu meydanındaki esnafları ziyaret ederek, vatandaşların kandilini kutladı. Ziyaret sonrası teşkilat binasına geçen heyet, ilçe teşkilatıyla yılın ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Burada konuşan Bakır, AK Parti'nin bir dava partisi olduğunu, bu davanın kökünün Osmanlı'ya kadar dayandığını belirtti. Bu şuur içinde siyaset yaptıklarını ifade eden Bakır, şunları kaydetti:

"İşte bizim medeniyetimizde yöneticinin nasıl olması gerektiğini Mehmet Akif bu gün bile bizlere anlatır ve hatırlatır. Hz. Ömer'den bizlere örnekler verir. İnsanlar arasında üstünlük sadece takva iledir. Başka hiç bir üstünlük ve farkımız yoktur. Zencinin, beyaza, esmerin, sarışına, Acemin, Arap olana hiç bir üstünlüğü yoktur. Biz bu medeniyetin ve anlayışın evlatlarıyız. O bakımdan hep birlikte çalışacağız. Tevazuyla çalışacağız. İnsanların sesi olacağız ve insanların sesini ulaştırabildiğimiz yere kadar ulaştıracağız."

Bakır, toplantı sonrası teşkilat mensuplarıyla sohbet ederek, ilçeye yapılması planlanan projeler hakkında bilgi aldı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kayseri Milletvekili Bakır, İncesu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement