AK Parti Kemer Teşkilatında İstifalar - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kemer Teşkilatında İstifalar

Parti üyesi 88 kişi daha istifasını sundu.

27.02.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kemer ilçesinde, aralarında Kemer İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Kudret Yeşilırmak'ın da olduğu 88 kişi, AK Parti'den istifa ettiklerini açıkladı.

Yusuf Üras'ın Kemer Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından AK Parti ilçe teşkilatında yaşanan istifalara yenisi eklendi. Parti üyesi 33'ü bayan toplam 88 kişi, istifa dilekçelerini AK Parti İlçe Teşkilatı'na sundu.

Partiden istifa eden İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Kudret Yeşilırmak, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde Türkiye gündemini meşgul eden kaset olayları ve yolsuzluk iddiaları nedeniyle, artık AK Parti'de siyaset yapabilecek bir ortamın bırakılmadığını söyledi.

AK Parti'nin Kemer Belediye Başkan adayının belirlenmesinin ardından Kemer'de yaşanan olumsuz gelişmeleri de gördüklerini anlatan Yeşilırmak, şu açıklamalarda bulundu:

"Adayın açıklanmasının ardından başta aday adayları olmak üzere 150'ye yakın partili arkadaşımız istifa etti. AK Parti büyük güç kaybetmektedir. Kemer sevdalısı kişiler olarak çok düşündük ve artık bu yapı, bu ilçe başkanı, bu belediye başkan adayı ile bu işin olmayacağını gördük. Bizler, çürük bir yapıdan ayrılmanın mutluluğu içerisindeyiz. Anketlerde görüldüğü gibi AK Parti Kemer'de artık üçüncü parti konumundadır. Ülkemizde yaşanan kaset olayları ve yolsuzluklar ile ilçemizde gelişen sıkıntılar ışığında, 88 kişi istifa ediyoruz. Kemerimize hayırlısı olsun."

Adaylık sürecinin Yusuf Üras adına sonuçlanmasının ardından aday adayları Hasan Şeker, Turhan Anatürk ve Bedri Yalçın partiden istifa etmiş, ardından da 114 üye istifa dilekçelerini ilçe teşkilatına sunmuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kemer Teşkilatında İstifalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement