AK Parti Kocaali İlçe Danışma Meclisi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kocaali İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Kocaali İlçe Danışma Meclisi yapıldı.

13.04.2013 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kocaali İlçe Danışma Meclisi yapıldı.

İlçe başkanlığında düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Recep Uncuoğlu, milletle hareket edip yeni bir Türkiye inşa etmek için çalıştıklarını söyledi.

Uncuoğlu, hiza ve istikameti milletten aldıklarını belirterek, "İddia ediyoruz ki milletimizin derdini en iyi biz anlıyoruz çünkü onların içinden geliyoruz. Muhalefet, kürsülerden seslenip kafa karıştırma peşindeyken, biz teşkilatlarımızla her yerde, her işin doğrusunu anlatıp, sorunları çözüyoruz. Marka değerindeki partimizin faaliyetlerini anlatıyoruz" şeklinde konuştu.

Uncuoğlu, muhtıra girişiminin ardından Anayasa'daki hükmü hatırlatarak yola devam ettiklerini kaydederek, şunları anlattı:

"Bu sayede normalleşen bir Türkiye var. Vesayet ürünü 82 Anayasası'nı 12 Eylül 2010'da değiştirirken, neler konuşuyorlardı, hatırlayın. 'Darbeciler yargılanamaz, yalan söylüyorlar, HSYK'nın, Anayasa Mahkemesinin yapısı değişecek de ne olacak- Bireysel başvuru hakkı da neymiş-' diyorlardı. Bugün, onları diyen muhalif milletvekillerinin tüm tahkir ve taciz çabalarına rağmen meclisimiz gece gündüz çalışarak milletimizin faydasına birçok yasa çıkardı, çıkarmaya devam ediyor. Üstelik onların uyguladıkları gibi 'biz yaptık oldu' demiyoruz."

Uncuoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu çalışmalarla 4. Yargı Paketimizi, yeni imkanlar getiren yasaları çıkarmaya devam ediyoruz. Siyaset ve teşkilatçılık anlayışımız milletimizle hareket etmekten geçiyorken, onlar bu milletin sesi olacak kürsüleri yalan ve iftira için kullanıp işgal ediyorlar.

Biz başarıyı sahaya inip, milletle, onların içinde, onları dinleyerek elde ettik, ucuz kahramanlıkla değil." - SAKARYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kocaali İlçe Danışma Meclisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement