AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun'dan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun'dan Akkaya'ya Ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun\'dan Akkaya\'ya Ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

15.04.2014 16:26  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sorgun, ziyarette yaptığı konuşmada, belediye başkanları ve ekipleriyle, millete en güzel hizmeti vermenin gayreti içinde olacaklarını söyledi.

Konya'da yükselttikleri şehircilik seviyesini, tüm ilçe, belde ve köylere de yaymanın tek amaçları olduğunu dile getiren Sorgun, belediye başkanlarına bundan sonraki süreçte sosyal belediyecilik anlamında çok iş düştüğünü ifade etti.

Sorgun, Konya Büyükşehir Belediyesine devredilen hizmetler sayesinde, ilçe belediyeleri ve teşkilatlarına daha çok sosyal çalışmalara yönelebilecek imkanlar doğduğunu belirterek, "Her zaman sevincinde, üzüntüsünde hemşehrilerimizin yanında olmak, onlarla sosyal aktivitelerde buluşmak, yapılacak hizmetlere daha da değer katacaktır. Size ve ekibinize görevlerinizde başarılar dilerim" dedi.

Akkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK Parti'de halka hizmet etmenin önemsendiğini ifade eden Akkaya, bundan sonraki süreçte kendilerine güvenenleri mahcup etmeden, halkın beklediği ak belediyeciliğe yakışan, güzel hizmetleri Akşehir ile buluşturmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Ziyarete, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Varol, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Tamer Yiğit, Mahmut Öztürk, Önder Arslan ile AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun'dan Akkaya'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement