AK Parti Konya Milletvekili Usta, Derebucak ve Beyşehir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya Milletvekili Usta, Derebucak ve Beyşehir'i Ziyaret Etti

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Derebucak ve Beyşehir ilçelerini ziyaret etti.

14.07.2015 14:46

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Derebucak ve Beyşehir ilçelerini ziyaret etti.

Usta, kendisine eşlik eden AK Parti Derebucak İlçe Başkanı Adem Sütçü ve ilçe sorumlusu Hasan Ekici ile Derebucak ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret etti.

Usta, Derebucak ziyaretinin ardından geldiği Beyşehir'de, festival alanında gazetecilere yaptığı açıklamada, seçim sonrasında da halkla buluşmalara devam ettiklerini söyledi.

Derebucak'taki mahalleleri ziyaret ettiklerini belirten Usta, "Vatandaşlarımızın izlenimleri güzel, ziyaretlerimizden de oldukça memnuniyet duyuyorlar. Onlarla istişare ediyoruz, hükümet ve koalisyonla ilgili ne düşünüyorlar, onları soruyoruz" dedi.

Usta, vatandaşların, istikrarın korunmasını istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"O eski kötü günlere dönülmemesi için de hükumete güveniyorlar. 'İnşallah Allah'ın izniyle hayra ulaşacak ülkemiz', diye dua ediyorlar. AK Parti olarak baştan beri tavrımız belli. Her zaman için uzlaşmacı ve birleştirici bir diyalog diliyle beraber koalisyon hükumetini kurmak için elimizden geleni sarfedeceğiz. Başbakanımızın çabası da bu yönde. Ancak elbetteki bunun için gereken çaba sarfedilmesine rağmen farklı oluşumlar, farklı düşünceler çıkabilir. Bunu zaman gösterecektir. Şu an için bir şey söylemek çok erken, acele etmeyelim. Bence görüşmelerin sonuçlarını bekleyelim ve izleyelim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya Milletvekili Usta, Derebucak ve Beyşehir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement