AK Parti Korkuteli İlçe Kadın Kolları 4. Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Korkuteli İlçe Kadın Kolları 4. Genel Kurulu Yapıldı

AK Parti Korkuteli İlçe Kadın Kolları 4. Genel Kurulu Yapıldı

Ak Parti Korkuteli İlçe kadın kolları 4. Genel kurulu Ak Parti İlçe binasında yapıldı.

25.01.2015 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Korkuteli İlçe kadın kolları 4. Genel kurulu Ak Parti İlçe binasında yapıldı. Tek listeyle girilen seçimlerde İlçe Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız oldu. Genel kurulu yönetmek üzere oluşturulan 3 kişilik Divan Kurulu'na Ak Parti İl Başkanı Av. Esra Özkoç başkanlık yaptı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mesajı salonda bulunanlara okundu.

Ak Parti Korkuteli Kadın Kolları 2014 yılı Faaliyet Raporunun okunarak partililerce onaylanmasının ardından salondakilere hitap eden Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, "2002'den beri uyguladığı "İnsan odaklı hizmet" politikası ile kadınlarımızın birey olarak güçlenmeleri için ne gerekiyorsa yaptı ve yapmaya da devam etmektedir.

Hedefimiz siyasete kadın elinin daha çok değmesidir. Göreve geldiğimden bu yana yaz kış demeden her şartta partimizin ilçemizde başarılı olması için çalışan, emeği geçen tüm başkanlarımıza, bu kongrede tekrar aday olmayan cefakar Kadın Kolları Başkanımız Olcay Tutulmaz'a ve yönetim kurulu üyelerimize değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni seçilecek olan Tülay Yıldız arkadaşımıza ve ekibine de yeni görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Seçime tek listeyle giren başkan adayı Tülay Yıldız ve yönetiminde yer alan isimler tek tek anons edilerek kürsüye davet edildi. Ak Parti Korkuteli İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Tülay Yıldız seçilirken, Yıldız yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi :

"Partimizin 2023 hedefine hep berber el ele gönül gönüle verebilme adına başarılı çalışmalar yapacağımıza inancım tamdır. Partimiz büyük Türkiye yolunda çizmiş olduğu hedefe varabilmek için hiçbir fedakarlıklardan kaçınmadan birlik ve beraberliğimizi bozmadan. Bu yolda taviz vermemeliyiz. Eğilip bükülmeden dik durarak hizmet etmeliyiz. Şahsım ve yönetimim adına bana layık görülen bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inancım ve güvenim tamdır. Benden önce bu görevi başarıyla yürüten Olcay Tutulmaz arkadaşıma ve yönetimine çok teşekkür ediyorum." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Korkuteli İlçe Kadın Kolları 4. Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement