Ak Parti Kurtköy'de Güç Gösterisi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Ak Parti Kurtköy'de Güç Gösterisi Yaptı

Dr. Yılmazer'e destek olmak üzere, Nazmi Bostancı, Günnur Çelik ve Kadın Kolları Üyeleri, Celal Şirin ve Üyeleri, Hayati Arıcı, partililer ve Kurtköy'lü vatandaşlar açılışta yer aldı.

10.02.2014 10:53

Seçim bürosu açılışına yaklaşık 50 araç konvoyla giden Dr. Yılmazer'e destek olmak üzere, Ak Parti Sapanca İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik ve Kadın Kolları Üyeleri, Sapanca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Celal Şirin ve Üyeleri, Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı, partililer ve Kurtköy'lü vatandaşlar açılışta yer aldı. Ak Parti Sapanca Belediye Başkan adayı seçim bürosunun açılışının hemen ardından, karşı sokakta bulunan MHP Kurtköy seçim bürosunu da ziyaret etti ve orada bulunanlarla tokalaştı.

"HEDEF KİTLEM GENÇLER"

Seçim bürosunun açılışında bir konuşma yapan Başkan adayı Dr. Yılmazer, her zamanki gibi hedef kitlesinde öncelikli olarak gençlerin olduğunu belirterek "Gençlerimizin sorunu, öncelikli sorunumuzdur" dedi. Yılmazer, makamların önemli olmadığını , vatandaşa hizmet etmenin asıl olduğunu söyledi. Dr. Yılmazer şöyle konuştu" Kıymetli gönüldaşlar, değerli Kurtköy sakinleri. Bu seçim yerel seçimler havasında değil, genel seçim havasında geçecektir. Bu seçim çok önemli bir seçimdir. 12 yıldır istikrarla, huzurla, halkın refahı için çalışan bir Genel Başkan , bir dünya liderimiz var. Bir de ülkemizin büyümesini istemeyen iç ve dış mihraklar. Bu mihraklar, ellerinden gelen tüm gayretleri sarf etmiştir, sarf edecektir. Dünde böyle olmuştur. Bugünde böyle olacaktır. O yüzden, bugün dünden daha çok birliğe, bugün dünden daha çok beraberliğe ihtiyaç vardır. Eğer Ak Parti'nin oyları % 48 veya %50'nin altına düşerse , hemen bu tellallar" Halkın güven oyunu kaybetmişler" diyerek erken seçim ister. Fitneye, fesata meyil vermeden bu seçimlerin huzurlu, mutlu, bizlere yakışır bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. 30 Mart'ta, Ak Parti ile devam eden bayrağı, sizlerin bize teslim etmesi ile en güzel bir şekilde Ak hizmetlerin devam etmesi için, Başbakan'ımıza yakışır, Ak Parti'ye yakışır bir oyla , teslim alıp en güzel yerlere yine hep birlikte taşıyacağız.

Ak Parti'de bir değişim yaşandı. Şimdi merak edenleriniz vardır. Bu kardeşiniz kimdir? Nedir? Niteliği kapasitesi liyakatı var mıdır? Belediye tecrübesi var mıdır?diye. 10 yıl Belediye'de çalıştım. Eğitim düzeyi nedir? Doçentlik düzeyine kadar geldim. Eğer ben mevki, makam derdinde olsaydım eğitimimi,işimi en tepede bırakmazdım. Ben Sapanca halkımın hizmetkarı olmak için böyle bir göreve talip olmazdım. Ben sandalye, makam mevki peşinde değilim. Başbakan'ımızın dediği gibi "Biz milletimizin efendisi olmaya değil, hizmetkarı olmak istiyoruz."Tek aşkımız halkımıza hizmetkar olmak. Allah'ın(C.C) izni ile hep birlikte en güzel hizmetlere, hep birlilkte en güzel projelere imza atacağız. Allah(C.C) , halktan aldığımız bu güç ve güveni hiç bir zaman eksik etmesin. Eğer bize öyle bir görev verilirse tabii ki gücümüzü, irademizi ortaya koyacağız. Çünkü biz gücümüzü milletten alacağız.

Şöyle bir soru sorabilirsiniz. Halkımızdan aldığın gücün var, belediye tecrüben var, eğitimcisin, şahsiyet kimlik te tamam. Ancak Sapanca'nın önünü , ufkunu nasıl açacaksın? Aday adaylığım süresince her kesimde gezdim dolaştım. Gezmediğim dükkan kalmadı. Şimdi 30 Mart'a kadar gezmediğimiz ev , sıkmadığımız el kalmayacak. Proje ekibimiz çalışıyor. Akademisyen arkadaşlarımız beklentisiz olarak yardımcı olmaya çalışıyor. Herkes elini taşın altına koydu. Pekala Sapancayı neyle geliştireceğiz? Ana başlıklarla söyleyim.

1-Turizm'in önünü açacağız. Turizmi teşvik edeceğiz. Yeşil Sapanca'mızı , Yanık'tan Uzunkum'a kadar en güzel hizmetleri getireceğiz. Göl turizmi, dağ turizmi, otel, konaklama. Bunların hepsini ayrıntılı olarak tek tek seçim beyannnamesinde göreceğiz.

2- Sapanca'yı eğitim merkezi yapacağız. Bize yakışan bu. Kırkpınar Meslek Yüksek Okulu. Hedefim 1500 öğrenci. Sapanca'da şu an 2000 öğrenci var. Yüksekokul'a 2500 öğrenci hedefimiz var. Şunu da belirtmek isterim, eğer buradaki halkım, onay verirse tekrar öğrenci alırız. Ben halkla iç içe, iş birliği içinde olmak istiyorum. Mideniz ağrıyor ve siz kalp ilacı alırsanız fayda etmez. Dün akşam Yanık'ta muhtar arkadaşım , Belediye'ye yeni devir edilmiş bir yeri sordu. Halk istiyor dedi. Tabii ki halk istiyorsa onu yapmak zorundayız. Çünkü o hizmetten halk faydalanacak. Şu an İstanbuldere yolunda yapılan Yüksekokul'u bitireceğiz. Hedefim Sapanca'yı eğitim üssü yapmak. Hedeflerimiz arasında Sapanca'ya 4 yıllık fakülteyi getirmek te var. Hep Hendek Hendek deriz değil mi? Hendek'te fakülte'nin olması Hendeğin gelişmesi ve kendini ispatlamasında çok büyük rol oynadı.Hendek'te 8000 öğrenci var. Hepimizin evladı dışarıda okuyor. Bir öğrenci aylık olarak ister zengin , ister fakir olsun ortalama 1000 lira sıcak para harcar. 8 x1000 lira ne eder gerisini siz hesap edin. Gerçekleri görmek lazım. Biz ayağı yere basarak konuşuyoruz. 5 yıl sonra şunu diyemeyeceksiniz, Aydın Başkan beni dinlemedi, benim derdimle dertlenmedi, beni kaale almadı. Böyle bir şey asla olmaz gurur ve kibirden Allah'a(C.C) sığınırım.

Sizlerin derdi bizlerin derdi. Hiç şüpheniz olmasın.Proplemleri birlikte çözeceğiz. Hiç bir zaman Aydın Başkan yalancı dedirtmem. Ne söylersem arkasında dik durur, yapamayacağım işler için söz vermem. Benim hedef kitlem gençlik. Öncelikle gençliğimizin, işi, aşı, eğitimi. Kanı kaynayan gençliğimizn pozitif yönde enerjisini tüketmek için sportif faaliyetlere önem vereceğiz. Çünkü gençlerimize geleceğimizi emanet edeceğiz. Gençler beni bırakmayacak. Söz bende gençleri bırakmayacağım.

3- Dış Mekan Süs Bitkiciliği'nin önünü açacağız. Eski Kaymakamımız şimdiki Edirne Valimiz Hasan Duruer, bu alanda çakmakla bir kıvılcım yaktı. Şu an yüzlerce insan bu sektörden ekmek yiyor. Dış Mekan Süs Bitkiciliği'nin önünü üreticilerle birlikte açacağız. Birlikte Büyükşehirlere gideceğiz ve ürünlerimizi tanıtacağız. En güzel ve en kaliteli ürünlerimize pazar payı arayacağız. Bir Büyükşehir Belediyesi'nin bu alanda 20 milyonluk bir bütçesi varsa eğer bu bütçenin %10'luk bir dilimini ilçemize kazandırsak yeter. 20 milyonun %10'u, 2 milyon eder. Onlar için çekirdek, bizim için büyük para. Sizden 30 Mart'a kadar üç istekte bulunuyorum.

Birincisi, duanızı eksik etmeyin. Fitne fesatın kol gezdiği, sandalye kavgalarının, rantın peşinde koşanların, fitne fesatın ortam oluşturduğu bu günlerde, ülkemizde kol gezdiği bugün duanızı eksik etmeyin diyorum. Mümin'in silahı , koruyucusu duadır. İkincisi desteğiniz esirgemeyin. Bizler de sizleri mahçup eymeyeceğiz.Üçüncüsü Cevat Hoca'mın dediği gibi; Sadece sizlerin destek vermesi değil,komşunuzu arkadaşınız getireceksiniz. Ben il Başkanı'ma ve Ankara'ya %60 ile seçim alacağız dedim. Sapanca'da 30 Mart'ta%60 'la Ak Parti'nin bayrağını dikeceğiz dedim. Bu milletin ışığını, desteğini ve coşkusunu gördükten sonra kazanmama gibi riskimiz yok.

Biz inanıyoruz ki çalışmak bizden, muvaffakiyet Allah'tan(C.C). Büyüklerimiz ne demiş? Biz seferden sorumluyuz. Zaferden değil.

Zafer nasip olur diyoruz. Biz bu ahlak anlayışında, bu inançla yaşıyor ve bu çizgi ile Ak Parti ile devam ediyoruz. Ve sizlerin desteğinin yanı sıra etrafınızdaki tüm bireylerden destek istiyoruz. Geceniz mübarek olsun.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ak Parti Kurtköy'de Güç Gösterisi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement