AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, yarın yapılacak merkez ilçe başkanlığı seçimleri için genel merkez tarafından Cevdet Korkmaz'ın aday gösterildiğini açıkladı.

15.11.2014 17:10

AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel, yarın yapılacak merkez ilçe başkanlığı seçimleri için genel merkez tarafından Cevdet Korkmaz'ın aday gösterildiğini açıkladı.

Gazel, il binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Korkmaz'a tam destek vereceklerini söyledi.

Merkez İlçe Başkanlığı için AK Parti Genel Merkezi'nde mülakat yapıldığını ve mülakata katılan isimler arasında Cevdet Korkmaz isminin belirlendiğini dile getiren Gazel, şöyle konuştu:

"Yapılan mülakatta bugüne kadar çok büyük fedakarlıklar yaparak çalışan Cevdet Korkmaz hocamız, merkez ilçe başkanımız olarak tespit edildi. Biz de teşkilatlar olarak Cevdet Korkmaz'ın arkasında duracağız ve kendisini destekleyeceğiz. Geçtiğimiz 3 yıl boyunca fedakarca çalışan ilçe yönetimimize ve başkanımız Sebahattin Ceyhun'a teşekkür ederiz. Kendisi ile birlikte iki önemli seçim atlattık. İki seçim de çok zor bir süreçte geçmişti. Biz gecemizi gündüzümüze katarak Sebahattin Ceyhun ile birlikte çalışmıştık. Siyaset uzun soluklu bir yol. Bundan sonrada partimizin çatısı altında kendisini bekliyor ve ileriki yolunda açık olmasını temenni ediyorum."

Gazel, yarın yapılacak seçime Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin de katılacağını sözlerine ekledi.

Merkez İlçe Başkanlığına aday gösterilen Korkmaz da verilen görevden mutluluk duyduğunu, bütün ekip arkadaşlarıyla birlikte partisine hizmet etmeye devam edeceklerini dile getirdi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement