AK Parti Ladik Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ladik Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Ladik Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Ladik Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı.

21.05.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Ladik Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Belediye Düğün Salonu'nda yapıldı.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

Soma'da yaşanan kazada hayatını kaybeden maden işçileri için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından İlçe Danışma Kurulu Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan AK Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, ilçe teşkilatının yapmış olduğu ve devam eden çalışmaları hakkında bilgi vererek, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından ilçede alınan başarılı sonuçtan ötürü mahallelere teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve üye kayıt çalışmasına da önem verdiklerini belirti.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı ise 30 Mart seçimlerinde söz verdikleri projeleri gerçekleştirmek için çalışmaların sürdüğünü, aylık olarak düzenlenen danışma kurulu toplantılarında da belediyenin yapmış olduğu her çalışmayı paylaşacağını söyledi.

İlçe kadın, gençlik kolları ve birim başkanlarının yaptıkları faaliyet raporlarının okunmasının ardından, mahalle temsilcileri, ilçe de yaptıkları çalışmaları ve talepleri dile getirdiler.

Yapılan değerlendirmelerin, görüş alışverişinin ardından talepleri ve görüşleri tek tek not alan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş yaptığı konuşmada şunları söyledi: "30 Mart seçimleri, sabırlı ve uzun soluklu yürüyüşün önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. 30 Mart, başlatılan küresel ölçekli projelerin milletimizden yeniden teyit aldığı bir tarih olmuştur. 30 Mart, medeniyet tasavvurumuzu paylaşamayan ve bunu engellemeye çalışanların hayal kırıklığı yaşadığı, yeni ve büyük Türkiye'nin kapılarının ardına kadar açıldığı bir tarih olmuştur. Bu anlamda ülkemiz, aziz milletimizden bir kez daha aldığımız takdir ve yetki ile ehliyetli ellerde büyümeye ve güçlenmeye devam edecektir."

Başkan Köktaş sözlerini şöyle tamamladı: "Hükümetimiz son 12 yıl içinde her alanda büyük çalışmalar yaptı. Eğitimden, sağlığa, ulaşımdan, tarıma kadar önemli destekler sağlandı. Bu anlamda kırsal kalkınmaya tam destek verildi. Kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi kapsamında toplam da 1,9 milyar TL hibe desteği verildi. Eğitimle teknolojiyi buluşturduk. 2002 yılında 63 öğrenciye 1 bilgisayar düşerken, şimdi ise 17 öğrenciye 1 bilgisayar düşmektedir. Acil durumlarda vatandaşımızın imdadına yetişmek için 112 acil servislerinde devrim niteliğinde yenilikler yapıldı." - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ladik Genişletilmiş İlçe Danışma Kurulu Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement