AK Parti Ladik İftarı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Ladik İftarı

AK Parti Ladik İftarı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Ladik ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı.

16.06.2016 09:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından Ladik ilçesinde düzenlenen iftar programına katıldı. Vatandaşlarla oruç açan Başkan Yılmaz, iftar sofralarının insanlarla güzel olduğunu söyledi.

Ladik Düğün Salonu'nda düzenlenen toplu iftar programına Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Yurt ve Sefer Arlı, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Baştan, SAMULAŞ Genel Müdürü Kadir Gürkan, Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam, Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, parti yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, şehit ve gazi yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar sonrası Ladiklilere hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iftara katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. İftar sofralarının tadının insanlar olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, "Büyük ve güzel bir aile olarak Ladik'te iftar sofrasında bir araya geldik. Sizler olmasaydınız bu sofranın tadı olmazdı. İstediğimiz kadar güzel sofra kuralım, insanımız olmazsa bu güzellik ortaya çıkmaz. Belediye Başkanımız Selim Özbalcı ve ilçe başkanımız Fikret Baştan beyler bu güzel organizasyonu gerçekleştirdiler. Ramazan'ın feyzini ve güzelliğini bize hissettirdiniz. Allah hepinizden razı olsun. Allah dualarımızı kabul etsin. Kazadan beladan korusun. Bir güzel iftar sofrasında daha buluşmayı bizlere nasip etsin" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Ladik İftarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement