AK Parti'li Ali Sorar: "Şampiyonluğa Kimse Gölge Düşüremez" - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Ali Sorar: "Şampiyonluğa Kimse Gölge Düşüremez"

AK Parti\'li Ali Sorar: "Şampiyonluğa Kimse Gölge Düşüremez"

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Sorar, “Adanaspor’un şampiyonluk sevincini, heyecanını sosyal medyada ve gazete sütunlarında üstün gayretlerle katledenleri, Adanaspor camiası ve taraftarı asla affetmeyecektir” dedi.

04.05.2016 16:29

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Sorar, " Adanaspor'un şampiyonluk sevincini, heyecanını sosyal medyada ve gazete sütunlarında üstün gayretlerle katledenleri, Adanaspor camiası ve taraftarı asla affetmeyecektir" dedi.

Sorar, yaptığı açıklamada, bu şehre ve ülkeye malolmuş bir ismi yıpratma hevesinde olanların ve insanları galeyana getirmek için, siyasi bir şemsiye açıp, sonrada o şemsiyeyi delip, koskoca camianın ıslanmasını arzulayan bazı medya mensupları ve siyasilerin dün hedeflerine ulaşamadığı gibi, bugün de hedeflerine ulaşamayacaklarını ifade etti. Sorar, "Adanaspor camiası, şampiyonluk sevincini taraftarı, siyasetçisi, gazetecisi ve her bir Adanalı ile zirvede yaşamak isterken, birilerinin bundan rahatsız olması siyaseti spora alet etmek ve çirkinleşmekten başka bir şey değildir" diye konuştu.

"AYNI KAZANDA KAYNATMAYIN"

"İnsanların aklının ucuna oturup, aynı zamanda insanların reaksiyonlarını ölçmek, hatta tahrip etmek, akla zarar bir tavırdır" diyen Sorar şöyle devam etti:

"Siyasi endişelerin dışında herkesin buluşacağı ortak payda, sporun kardeşliğe mahkum edilmesinden başka bir şey olmamalıdır. Bu şehrin medyasından, siyasetçisine herkesin ortak sorumluluğu, sporla siyaseti aynı kazanda kaynatmanın, her türüne karşı çıkmak olduğunda ısrarcıyım. Bu şehirde dün yenilgiye üzülenlerin, bugünkü galibiyete, şampiyonluğa sevinmesinden daha doğal ne olabilir? Bu durumdan rahatsız olmak, insanları aynılıktan uzaklaştırmayı hedeflemenin yanında, centilmenlik dışı bir tavırdır. Bu şehrin takımına karşı denenen hiçbir algı operasyonu, bu insanları bu aynılıktan uzaklaştırmaya yetmeyecektir."

"ADANALILAR'A HAKARETTİR"

Başkan Yardımcısı Ali Sorar, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Bu yapılan son algı mühendisliği çalışması, Adanalıların ceza sahasında oynanan koca bir oyundan ibarettir. Adanalıların bunu fark etmediğini zannetmek ise, Adanalılara yapılan en büyük hakarettir. Bu oyunlar geçmiş yıllarda hep oynandı. Taraftarı seçmen gözüyle görenler, hep bu taktiği denedi ama, artık bu taktik çok bayatladı. Adanaspor bizim mahallenin takımı. Hem de şampiyon takımı. Bu mahallenin ne çocukları, nede takımları, tel örgülere ve yüksek siyasi duvarlara alışkın değildir. Birliği ve kardeşliği temsil eden insanlar sahadan çekildikten sonra geriye hiçbir anlam ve değer kalmaz. Mahallenin çocuklarını kavga ettirmek, çocukluktan kalma bir oyunu sürdürmeye çalışmaktan başka bir şey değildir. Üslup sorunu sahaya sirayet etmemelidir. Top hep sahada kalmalı, sadece kardeşlik için havalanmalı ve şampiyonluğun tadı her bir müsabakada çıkartılmalıdır. Özetle, oy için ve algı mühendisliği için, bayat taktik ve taraftar kışkırtması hiç kimseye fayda vermez. Bunu en iyi Adanaspor taraftarı bilir." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Ali Sorar: 'Şampiyonluğa Kimse Gölge Düşüremez' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement