AK Parti'li Kaya'dan Seçmene Destek Çağrısı - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Kaya'dan Seçmene Destek Çağrısı

AK Parti\'li Kaya\'dan Seçmene Destek Çağrısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Betül Sayan Kaya, “Ülkemizin istikrarı ve kazanımların geri dönmemesi için bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursalar olsunlar tüm seçmenlerimizin bu seçimde AK Parti’ye oy vermelerini ve desteklemelerini istiyorum” dedi.

24.10.2015 11:14

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Betül Sayan Kaya, "Ülkemizin istikrarı ve kazanımların geri dönmemesi için bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursalar olsunlar tüm seçmenlerimizin bu seçimde AK Parti'ye oy vermelerini ve desteklemelerini istiyorum" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Fatma Betül Sayan Kaya, Galatasaray Üniversitesi'nden bir grup öğrenci ile bir araya geldi. Ortaköy'de gerçekleşen görüşmede Kaya, gençlerin taleplerini dinledi.

Seçim çalışmalarının iyi gittiğini ifade eden Kaya, "Sahada AK Parti'ye karşı güzel bir ilgi ve teveccüh var. Toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelip hem seçim beyannamemizi anlatıyoruz hem de destek istiyoruz. Şu an çalışmalarımız oldukça olumlu yönde gidiyor. 7 Haziran'da maalesef tek başımıza iktidar olma şansını yakalayamadık ama milletimiz yine bizi sandıktan birinci parti olarak çıkardı. Hükümetin kurulamaması vatandaşı üzdü diye düşünüyorum. Bu nedenle 1 Kasım'daki seçimde vatandaşın AK Partiden yana oyunu kullanarak istikrarın sürmesine katkı sağlayacak" diye konuştu.

AK Parti'nin kadınlara yönelik birçok vaatte bulunduğunu belirten Kaya, "Özellikle kadınların iş alanına katılımını arttırmaya yönelik birçok çalışmamız var. Bunlardan biri de 100 bin lira kadar kredi sağlanmasıdır. Çalışan kadınlara kolaylıklar getireceğiz. Doğum yapması halinde yarı zamanlı çalışma ama tam ücret maaş imkanı getireceğiz. Bu her çocuk doğumunda artarak devam edecek. AK Parti olarak kadınların hem siyasete, hem de iş hayatına katılmalarını arttırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Seçmenlere çağrıda bulunan Kaya, "Ülkemizin istikrarı ve kazanımların geri dönmemesi için bugüne kadar hangi partiye oy vermiş olursalar olsunlar tüm seçmenlerimizin bu seçimde AK Parti'ye oy vermelerini ve desteklemelerini istiyorum. Çünkü güçlü bir iktidar ülkeye daha çok hizmet edebilir. Koalisyon dönemleri hiçbir zaman ülkenin ilerlediği geliştiği dönemler olmamıştır. Tek başına iktidarlar döneminde ülkemiz kalkınmış ve büyümüştür. Bunun için bütün seçmenlerden bu seçimde ne olursa olsun AK Parti'ye destek vermelerini bekliyorum" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti'li Kaya'dan Seçmene Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement