AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı'dan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı'dan Ziyaret

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

12.03.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Başer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Kahtalı, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer, Haci Bayram Yılmaz, Nevzat Diri, Şahin Karahan ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Emre Payza ile Başkan Başer'i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan Kahtalı, toprağa her bakımdan hak ettiği değeri vermenin önemine işaret ederek, toprağı berekete dönüştüren çiftçiye bütün imkanları kullanarak sahip çıktıklarını kaydetti.

Türkiye'yi her alanda güçlendirirken tarımın en başta gelen alanlar arasında yer aldığını aktaran Kahtalı, "Türkiye'nin kendi kendine yetecek bir tarımsal üretim potansiyeline sahip olması en büyük gücümüz. Hükumetlerimiz tarımı stratejik bir alan olarak gördü ve bütün adımlarımızı da bu doğrultuda attık. Böylece tarımsal gayrisafi yurt içi hasılamızı 2002 yılındaki 23,7 milyar dolar üzerinden 2014 yılına geldiğimizde yüzde 165'lik artışla 70 milyar dolara ulaştırdık" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin 2001 yılında "milletle beraber yol yürüyeceğini" dile getirerek bu günlere geldiğini anımsatan Kahtalı, "Allah'a hamdolsun vatandaşlarımız da AK Parti'nin bu samimiyetine, bu duruşuna inanarak 13 yıldır AK Parti'yi iktidara taşıdı. Bunun için diyoruz ki, 'bizler vatandaşlarımız için varız, milletimiz için varız'. Siyasetten ve hizmet etmekten beklentimiz ve gayemiz sadece milletimizin huzurunu, güvenini, istikrarını sağlamak" değerlendirmesinde bulundu.

Battalgazi Ziraat Odası Başkanı Başer de Kahtalı'ya ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya İl Başkanı Kahtalı'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement