AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Gazeteciler Cemiyeti Ziyaret Etti. - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Gazeteciler Cemiyeti Ziyaret Etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Gazeteciler Cemiyeti Ziyaret Etti.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, darbeye karşı durarak yayın yapan ulusal ve yerel medya mensuplarına teşekkür etti.

23.07.2016 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, darbeye karşı durarak yayın yapan ulusal ve yerel medya mensuplarına teşekkür etti.

Ziyarette konuşan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ziyaretten olayı AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin'e ve beraberindekilere teşekkür etti. Karaduman, "Allah bizi büyük beladan, şerden kurtardı. Üst düzey yöneticilerimizden bundan böyle kendilerine ve ülkemize çeki düzen vermelerini bekliyoruz" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise darbeye karşı durarak yayın yapan basın mensuplarına teşekkür ederek,"Gerçekten bu darbe teşebbüsünde herkes özgürlükte yana oldu direndi ama burada basının büyük bir rolü var bütün basın ilk anda itibaren özgürlükte yana oldu darbe karşıtlığını ortaya koydu bunda dolayı bütün basına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Darbeye karşı durarak yayın yapan yaygın ve yerel medya mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Mustafa Şahin ise "Maalesef yıllardır belkide bu ülkede bir darbe daha olmaz dediğimiz bir dönemde maalesef bir çılgınlığı bir alçaklığı bir aymazlığı bu insanlarımıza yaşatan bir darbe sürecini hep beraber yaşamış olduk. Ülkemizin birliğine, beraberliğine milli iradeye ve özgürlüklerimizin ellerimizde alınması için vurulan bir canice girişimdir.Ben buna darbede diyemiyorum, darbenin de belki bir haysiyeti bir onuru vardır, ama bunlar o kadar haysiyetsiz ve onursuz ve alçak insanlar ki darbe yapmakta öte katliam yapmak için dizayn edilmiş insan demek belki onlara ödül olur. İnsanlarımızın vermiş olduğu vergi ile düşmana karşı almış olduğumuz silahları masumane insanlarımıza doğrultan bir alçaklığı yaşamış olduk. Bu süre içinde özelikle ben basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Basınımızın ayırt etmek istiyorum. Bunlara destek verenleri ayrı tutmak istiyorum. Kesinlikle destek vermeyip ülkemizin birliği berberliği için olması gereken bütün basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Malatya'mız zorlu bir süreçten geçiyor. Ankara ve İstanbul'dan sonra darbe girişiminde etkilenen en çok 3 ilimiz. 2 ordunun burada olması, 7 Ana jet üstünün burada olması ayrıca buraya bir önem ve ehemmiyet katmakta malum olduğu üzere aynı gün oradaki pistleri ulaşıma açmamak için valiliğin verdiği talimata rağmen o alçaklar maalesef 8 kargo uçağını indirmeyi başardılar. Bunun üzerine STK'larımız ve yerel yöneticilerimizin gayreti ile o gün önemli bir görevi ifa ettiler. Bu süreç yaşanırken özellikle aramız da nifak sokmak isteyenler var. Fısıltı gazetesi içersin de insanlarımızı bir birine düşürmeye çalışan birlik ve beraberliğimize helal getirmeye çalışan o güçlere karşı insanlarımızın uyanık olmasını istiyorum. Bu AK Parti hareket değil milletin hareketidir. Kesinlikle bir daha böyle bir şeyi yaşanmaması için ben idamın geri getirilmesini istiyorum. Vatana ihanet eden kim olursa olsun" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Gazeteciler Cemiyeti Ziyaret Etti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement