AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Deniz'in Malazgirt Zaferi Mesajı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Deniz'in Malazgirt Zaferi Mesajı

AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Deniz\'in Malazgirt Zaferi Mesajı

AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, Malazgirt Zaferi’nin Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulması adına büyük önem taşıdığını belirtti.

27.08.2016 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, Malazgirt Zaferi'nin Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulması adına büyük önem taşıdığını belirtti.

AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kenan Deniz, Malazgirt Zaferi'nin 945. yıl dönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda, "1071'de Malazgirt'te kazanılan büyük zafer, Türk ve İslam tarihine uzanan yolun en büyük adımı olmuş, aziz milletimiz bu topraklarda nice şanlı zaferlere ulaşarak, Türk ve İslam tarihinin akışına yön vermiştir. Malazgirt Zaferi'nin 945'inci yıl dönümünde büyük komutan Sultan Alparslan'ı ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Malazgirt Zaferi'nin 945. yıl dönümü etkinliklerinde ilçemize gelerek bizleri onurlandıran Sayın Muş Valimiz Seddar Yavuz'a, AK Parti Muş Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek'e, Muş Belediye Başkanımız Feyat Asya'a, Muş Cumhuriyet Başsavcımız Ömer Sönmez'e, İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Cemal Çalışkan'a, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat'a, Korkut Kaymakamımız Abdulgani Mağ'a, AK Parti İl Başkanımız Namık Ergün'e ve il teşkilatımıza, Malazgirt Belediye Başkanımız Halis Coşkun'a, Malazgirt Zafer'inin 945. yıl dönümü etkinliklerini başarıyla yerine getiren başta ilçe Kaymakamız Soner Kırlı ve 26 Ağustos organize komitesine ve ellerinde bayraklarla kutlu zafer yürüyüşüne katılan tüm Malazgirt halkına çok teşekkürlerimi sunarım. Allah ilçemizdeki birliğimizi, beraberliği bugün olduğu gibi yıllarca daim etsin. Bizlere bu kutlu Malazgirt Zaferi'ni armağan eden büyük Selçuklu Sultanı Alparslan ve askerlerinin ruhu şad olsun" ifadelerini kullandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malazgirt İlçe Başkanı Deniz'in Malazgirt Zaferi Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement