AK Parti Malkara Geçlik Kolları Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Malkara Geçlik Kolları Görev Dağılımı Yaptı

AK Parti Malkara Geçlik Kolları Görev Dağılımı Yaptı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde AK Parti Malkara Gençlik Kolları üyeleri, parti binasında bir araya gelerek birim başkanlarını belirleyip görev dağılımı yaptı.

25.04.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde AK Parti Malkara Gençlik Kolları üyeleri, parti binasında bir araya gelerek birim başkanlarını belirleyip görev dağılımı yaptı.

Sahaya inerek seçim çalışmalarına başladıklarını kaydeden İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Çam, " Türkiye'nin kritik virajı olan 7 Haziran genel seçimlerine yaklaşık 1 ay kala gençler olarak çalışmalarımızı hızla sürdürüyor ve tam gaz yolumuza devam ediyoruz. Bize gösterilen olumlu ve sıcak ilgiden dolayı saygıdeğer Malkara halkına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Saha çalışmalarımızın yanında partimizin yapı taşları olan ve gençlik kolları başkanından sonra partimizi temsil edecek birim başkanlarımızın çalışmalarını ve görevlerini, eksiksiz olarak disiplinli bir şekilde yerine getireceğinden hiç kimsenin şüphesi kesinlikle olmasın. Ayrı olarak altını çizerek belirtmek isterim ki, belirlenen birim başkanlarımızın partimizde görev alan diğer üyelerimize ve yönetimimize üstünlüğü kesinlikle yoktur, ülkemiz, partimiz ve milletimizin refahı için çaba gösteren gönüldaşlarımızın hepsi bizim baş tacımızdır, kapımız herkese sonuna kadar açıktır" diye konuştu.

Gençlik Kolları lideri Çam, Birim Başkanlarını şöyle açıkladı: Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Okay Can Adanır, Teşkilat İşleri Başkanı: Emre Ünal, Seçim İşleri Başkanı: Koray Yılmaz, Dış İlişkiler Başkanı: Safa Keskinbaş, Mali ve İdari İşler: Serbay Yüzer, Medya ve Tanıtım Başkanı: Abdulvahap Deniz, Sosyal İşler Başkanı: Aşkın Işık, Halkla İlişkiler Başkanı: Erol Kılkış, Yerel Yönetimler Başkanı: Hasan Cezveci, Üniversiteliler Başkanı: Yasin Aşan, Ar-Ge Başkanı: Deniz Urtekin, İlçe Sekreteri: Salih İlbay. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Malkara Geçlik Kolları Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement