AK Parti Milletvekili Kırcalı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Kırcalı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Milletvekili Kırcalı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

08.11.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ilçede görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kuş cennetinde düzenlenen programda konuşan Kırcalı, "Seçim çalışmalarımızda bize ve Bafra'ya çok önem verdiniz. 1 Kasım seçimlerinde halkımız bize çok büyük teveccüh gösterdi. Her zaman söylüyorum teşkilatlarımızın çok büyük başarısı var. Bunu kimse bir kenara bırakamaz ama burada büyük zafer bölge halkımızın. Bafra halkımızın, Samsun halkımızın, Türkiye halkınındır. Çok büyük teveccüh gösterdiler bize vekalet görevini tebliğ ettiler. Biz bu vekalet görevinden gerçekten onur duyuyoruz, şeref duyuyoruz. Bu vekalet görevini onurumuzla, şerefimizle taşıyacağız hemşehrilerimizden" dedi.

Samsun ve Türkiye'den almış olduğu bu vekalet görevini mecliste en iyi şekilde yerine getireceklerini anlatan Kırcalı, "Proje üretelim birlikte olalım, birlikte fikir teatisinde bulunalım. Karşılıklı diyalog içerisinde olursak Bafra, Samsun ve Türkiye'mize gerçekten çok büyük hizmet yaparız. Yapmış olduğunuz haberlerin amacı belli, bizim gayemiz belli. Bizim gayemiz bölgemize hizmet etmek. Bafra'ya, Samsun'a, Türkiye'ye hizmet etmek. El ele verirsek bunu en iyi şekilde başaracağımıza inanıyorum. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru basındır" şeklinde konuştu.

Kahvaltıya, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe teşkilatı üyeleri ve Bafra'da görev yapan basın mensupları katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Kırcalı, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement