AK Parti Milletvekillerinden Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu"Na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekillerinden Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu"Na Ziyaret

AK Parti Milletvekillerinden Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu"Na Ziyaret

AK Parti Malatya milletvekilleri, teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

10.11.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya milletvekilleri, teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

1 Kasım seçimlerinin ardından AK Parti'nden Milletvekili seçilen Nurettin Yaşar, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkci Yeşilyurt kaymakamı Nesim Babahanoğlu ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile Yeşilyurt Belediye Başkan Hacı Uğur Polat'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, seçimin seçimlerin güven ve huzur içerisinde geçmesinden dolayı Babahanoğlu'na teşekkür etti. Tüfenkci," 1 Kasım seçimlerinde herkes iradesinin sandıkta gösterdi. Meclis açıldıktan sonra hükümet kurulur, hizmetlerimize kaldığımız yerde hizmetlerimize devam ederiz. Ülkenin artık kaybedecek zamanı yok, yeteri kadar seçimlerle zaman kaybedildi. Yenide ekonomi sıçramamızı yaparak ülkemizde ki insanların refah düzeyini artırmak için elimizde gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

Yeşilyurt kaymakamı Nesim Babahanoğlu ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kaymakam Babahanoğlu, "Gerek seçim sonuçlarını gerek kendi çalışmalarının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu sonuçlar milletimize, devletimize hayırlı, uğurlu olsun. Ben Malatya'ya ve ülkemize yapacak hizmetlerin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekillerinden Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu'Na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement