AK Parti Muğla Danışma Kurulu Toplandı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Muğla Danışma Kurulu Toplandı

AK Parti Muğla Danışma Kurulu Toplandı

AK Parti İl Başkanı Öztürk: "Dışişleri Bakanımız, genel başkan adayımız Ahmet Davutoğlu'nun arkasında olduğumuzu ilçe başkanım ve delegelerimle beraber Muğla'dan duyurmak istiyoruz"

23.08.2014 15:31

AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, "Dışişleri Bakanımız, genel başkan adayımız Ahmet Davutoğlu'nun arkasında olduğumuzu ilçe başkanım ve delegelerimle beraber Muğla'dan duyurmak istiyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanlığı Danışma  Kurulu toplantısı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde AKM B Salonu'nda yapıldı.

Toplantısı öncesi AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, AK Parti Genel Merkezi tarafından 81 ilde aynı anda okunmak üzeri gönderilen basın bildirisini okudu. Bildirinin ardından konuşan Öztürk, 27 Ağustos'ta yapılacak kongrenin önemli olduğunu söyledi.

"Neyin kime emanet edilmesi konusunda çok önemli bir kongre" diyen Öztürk, şöyle konuştu:

"10 Ağustos 2014 ile yeni bir eşik atladık. Başbakanımızın önderliği ile kurulan ve beraber yola çıktığımız 14 Ağustos 2001'de kurulmuş partimizde artık bayrak yarışı bir başka büyüğümüz olan Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu'na teslim edilecek. Dışişleri Bakanımız, genel başkan adayımız Ahmet Davutoğlu'nun arkasında olduğumuzu ilçe başkanım ve delegelerimle beraber Muğla'dan duyurmak istiyoruz."

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı devam etti. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Muğla Danışma Kurulu Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement