AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanlığına Sevda Yılmaz Seçildi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanlığına Sevda Yılmaz Seçildi

AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanlığına Sevda Yılmaz Seçildi

AK Parti Pazaryeri İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresinde başkanlığa yeniden Sevda Yılmaz seçildi.

17.01.2015 10:43  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Pazaryeri İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde başkanlığa yeniden Sevda Yılmaz seçildi.

Halk Kütüphanesi Salonu'ndaki kongreye tek listeyle gidildi. Kongreye, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Üstün, Kadın Kolları İl Başkanı Gülcan Namal ve çok sayıda partili katıldı.

Yalçın, burada yaptığı konuşmada, kadınları ön plana çıkartan ve onlara söz hakkını en çok veren AK Parti olduğunu belirterek, "Yerel seçimlerde ilçede yüzde 52 oy aldık, bunda kadınların çok büyük payı var. Genel seçimlerde Bilecik olarak ikide iki yapmayı hedefledik ve ilçe olarak büyük destek vererek en yüksek oyu çıkartmalıyız" dedi.

Namal da AK Parti kadın kolları teşkilatlarının 4 milyon üyesiyle dünyanın en büyük kadın örgütlerinden birisi olduğuna ifade ederek, şunları söyledi:

"2015 seçimlerinde yine kadınların destekleriyle başarıyla çıkmayı hedefliyoruz. 2002 yılından bu yana partimizin arkasındaki en büyük güç hiç kuşkusuz kadınlarımız olmuştur. Sizlerin fedakar, gayretli, güler yüzlü ve istekli çalışmalarınız AK Partinin başarısını daima katlamıştır."

Tek aday olarak seçime giren ve 102 delegenin oyunu alarak tekrar seçilen Yılmaz ise siyasete bıkmadan, yorulmadan yollarına devam ettiklerini, kadınların her zamankinden daha çok söz sahibi olduğu zamanda hizmetlerin katlanarak artacağını bildirdi. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Pazaryeri Kadın Kolları Başkanlığına Sevda Yılmaz Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement