AK Parti Siirt İl Başkanlığı'ndan Suruç'taki Saldırıya Kınama - Son Dakika
Yerel

AK Parti Siirt İl Başkanlığı'ndan Suruç'taki Saldırıya Kınama

AK Parti Siirt İl Başkanlığı\'ndan Suruç\'taki Saldırıya Kınama

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 32 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak kınama mesajı yayımladı.

21.07.2015 13:05

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 32 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili olarak kınama mesajı yayımladı.

Patlamanın Türkiye'ye yapılmış bir saldırı olduğunu belirten Çalapkulu, ülkenin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırdı. Çalapkulu, "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün saat 12.00 civarında bir terör saldırısı yaşanmıştır. İlk belirlemelere göre 31 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir, çok sayıda yaralı vardır. Bu vahşeti işleyenleri ben de şahsım olarak, halkımız adına lanetliyor ve kınıyorum. Terör nereden gelirse gelsin lanetlenmelidir. Terörün dini, ırkı, milleti, milliyeti, vatanı yoktur. Dolayısıyla teröre karşı uluslararası bir mücadelenin verilmesi gerektiğini hep ifade ediyoruz. Bu menfur saldırıyı fırsata dönüştürmek istercesine başlatılan saldırılara karşı tüm halkın duyarlı olması gerekir. Bu tür saldırıların üstesinde ancak birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek gelebiliriz. Hayatını kaybedenlerin ırkını sorgulayanlara hatırlatmak gerekiyor; ne farkı var ha Türk, ha Kürt. Ölen/öldürülen insanlıktır. Ölenlere Allah'tan rahmet, yarılara da acil şifalar diliyorum" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Siirt İl Başkanlığı'ndan Suruç'taki Saldırıya Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement