AK Parti Teşkilatından Vali Şentürk'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Teşkilatından Vali Şentürk'e Ziyaret

AK Parti Kırşehir teşkilatı, göreve yeni başlayan Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

28.10.2014 16:05

AK Parti Kırşehir teşkilatı, göreve yeni başlayan Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti.

Ziyarete, AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Başkanı Salih Çetinkaya ve partililer katıldı.

Vali Şentürk, kendisini ziyarete gelen herkese teşekkür etti.

37 yılık devlet birikiminin Kırşehir'e kullanacağını belirten Vali Şentürk, "Birlik ve beraberlik içinde siyasilerimizle birlikte çalışacağız. Kırşehir tarih ve kültür şehri. Kırşehir'in önemli bir geçmişi var. Daha önce de söylediğim gibi şehirlerin ruhları ve hayatları var. Kırşehir yaşayan bir ruhu var. İlin kültür ve tarihine gelişimler sağlamak için çalışmalarımız olacak" dedi.

Milletvekili Aslan ise Vali Şentürk'e yeni görevinde başarılar diledi. Aslan, Kırşehir'in gelişmesi için her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Bahçeci ise Kırşehir'in tarihinde Aşık Paşa'nın, Şeyh Edebali'nin ve Ahi Evran gibi gönül erenlerinin olduğunu anlattı.

Vali Şentürk'ün edebi yönünün de olduğunu dile getiren Bahçeci, bu yönden de çok şanslı olduklarının altını çizdi.

Salih Çetinkaya da Vali Şentürk'ün Kırşehir için bir şans olduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik içinde omuz omuza çalışacaklarını sözlerine ekledi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Teşkilatından Vali Şentürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement