AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta Açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta Açıklaması

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Türkiye’de son 13 yılda büyük atılımlar yaşandığını belirterek “Hedef 2023, Türkiye hazır, Trabzon hazır. Buna inanıyoruz” dedi.

16.04.2015 12:32

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Türkiye'de son 13 yılda büyük atılımlar yaşandığını belirterek "Hedef 2023, Türkiye hazır, Trabzon hazır. Buna inanıyoruz" dedi.

Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta, Türkiye'de son 13 yılda AK Parti iktidarı ile çok önemli gelişmeler sağlandığını ifade ederek " 2002 öncesiyle 2002 sonrasında ne olduğunu biliyoruz. Siyasetin 2002 öncesine kadar Türkiye'de büyük bir eksikliği vardı. 2002 öncesi SSK hastanelerine gittiğimiz zaman alt katta daracık bir oda vardı. İçeride bir göz pencere ve arkada bir kuyruk vardı. O reçeteyi uzattığımızda ekonomik şartlar iyi olmadığından o ilaçlar ne çıkarsa bahtınaydı. Muhtarlar valilik kapısında süründü. İnsanlar hastane kapısında süründü rehin alındı. Otobüs terminalinde insanlar süründürüldü. İnsanlarımıza uçakla seyahat etmeyi yasakladılar. Başbakanlığın önünde yazar kasa atıldı. Ondan sonra da ABD'den Kemal Derviş'i getirip, 'biz batırdık, sen düzelt' dediler. Ama ne oldu? Sonuç ortada. Yatırım durmuş, üretim durmuş, insanlar gelecek adına bütün umutlarını kaybetmiş, 'ne olacak bizim halimiz' diye bir birine sorarken, AK Parti Türkiye'de iktidar oldu. Ekonomiden eğitime, sağlıktan alt yapıya ve ulaşıma kadar, ihracattan turizme kadar her alanda büyük gelişmeler oldu. Cumhuriyet tarihinden bizim dönemimize kadar 6 bin yüz km duble yol vardı Türkiye'de. Türkiye'ye 13 yılda AK Parti iktidarıyla başlayan bu hızlı ulaşım ağı 17 bin 500 km daha duble yola ulaştı. Paranın üzerinden 6 sıfırın atılması, hastanelerin birleştirilmesi, IMF'ye bizden önceki iktidarların aldığı borcun ödenip, Türkiye'nin IMF'ye borç verebilecek konuma gelmesi tabi ki kolay olmadı. Türkiye'nin içeride ve dışarıda kredisi ve saygınlığı arttı. Halkın kendine olan özgüveni arttı. O dönemden bu döneme geldik. Bunları yapabilmek için milletin derdiyle dertlenmek, milletin isteğine göre, vatandaşın taleplerine göre, siyaset üretebilmek lazımdı. AK Parti bunu başardı. AK Parti, milletimizin gelecek adına umutlarını yeşertti. İnsanlarımız artık geleceğe daha umutla bakıyor" dedi.

"BİZİM ANKARA'YA ÇOK GÜÇLÜ GİTMEMİZ LAZIM"

Muhammet Balta sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir siyasi parti seçim sloganı olarak 'Bizimle Yürü Türkiye' diyor. Yine insanlara emrediyor. Halkımız yürüyor biz halkımızla yürüyoruz. Diğerleri halkımıza hala talimat veriyor. Sürekli bu memleketin insanlarına eziyet etmekten aşağılamaktan başka hiçbir iş yapmayan insanlar iktidar olacağız diyor. Ziyaret edilmedik ev, çalınmadık kapı bırakmayarak bunları anlatacağız. Bizim çok yaptığımız hizmetler var. İnsanımız en iyisine layık. Bunları biz yaptık yine biz yapacağız. Türkiye büyüyor ve gelişiyor. Büyük hedeflerimiz var. Hedef 2023, Türkiye hazır, Trabzon hazır. Buna inanıyoruz. Türkiye büyük bir güç olacak. Hedef 2053, hedef 2071. Allah'ın izniyle Türkiye daha da büyüyecek. Çünkü büyük hedeflere, büyük gayelere ancak bu şekilde ulaşılır. Hedef koymadan hiçbir şeye ulaşılamaz. Bu nedenle bizim Ankara'ya çok güçlü gitmemiz lazım. 6-0'la gitmemiz lazım. Trabzon'un sorunları da biliyoruz, büyük projeleri de. Bunları oturup konuşacağız. Kısa orta uzun vadede neler yapacağımızı anlatacağız. Muhalefet partileri gökteki yıldızları vaat edebilirler, ama biz çalışıp iş yapıyoruz. Biz sorumluluk taşıyoruz. Biz o uğurda projelerimizle halkın önüne çıkacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizi mahçup etmeyeceğiz. Bizim hesabımız Allah'ın huzurunda mahçup olmamaktır. Allah bizleri mahçup etmesin." - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Muhammet Balta Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement