Ak Partili Burak'tan "Hep Destek, Tam Destek" Sözü - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Burak'tan "Hep Destek, Tam Destek" Sözü

Ak Partili Burak\'tan "Hep Destek, Tam Destek" Sözü

Manisalı üreticilerin sorunları için harekete geçen AK Parti Manisa Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Şükriye Burak, üreticilere “hep destek, tam destek” sözü verdi.

18.01.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisalı üreticilerin sorunları için harekete geçen AK Parti Manisa Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Şükriye Burak, üreticilere "hep destek, tam destek" sözü verdi.

Manisalı üreticilerin sorunlarını çözmek için kolları sıvayan AK Parti Manisa Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Ziraat Mühendisi Şükriye Burak, Manisa'nın Türkiye'ye açılan kapısı üzüm ile ilgili sıkıntıları konuşmak ve çözüm üretmek için Alaşehir Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Borsa Başkanı Hüseyin Songül'ün makamında ağırladığı AK Partili Burak, hükümet olarak uyguladıkları politikalar ile üzüm piyasalarının düzelmesi için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Ticaret Borsası'nın ardından Alaşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Muzaffer Güraslan'ı ziyaret eden Burak, Güraslan ile sıkıntıları ve çözüm yöntemlerini konuştu. AK Partili Burak, Zekeriya Bahar Kardaş ile birlikte üzüm numunelerini inceledi.

Manisalı üreticilere "hep destek, tam destek" sözü veren Şükriye Burak, "Manisalı üreticilerimizin emeklerinin karşılığını alması ve girdikleri dar boğazdan rahatlıkla çıkmaları için elimizden geleni yapacağız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Burak'tan 'Hep Destek, Tam Destek' Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement