Ak Partili Ceylan'dan, Pursaklar Belediyesi Hanım Evi Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Ceylan'dan, Pursaklar Belediyesi Hanım Evi Ziyareti

Ak Partili Ceylan\'dan, Pursaklar Belediyesi Hanım Evi Ziyareti

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve beraberindeki heyet, Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi’ni ziyaret etti.

07.10.2015 09:50

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ve beraberindeki heyet, Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi'ni ziyaret etti.

AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Pursaklar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Halil Turhan, Murat İnan, AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilçede bir dizi ziyarette bulundu. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi Nezaket Hanımevi'ni de ziyaret eden Nevzat Ceylan ve beraberindeki heyet, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alıp, hanımların taleplerini dinledi. Pursaklar'ın her zaman AK Parti'ye güçlü destek verdiğini belirten Ceylan, istikrarın sürmesi için destek istedi. Nezaket Hanımevi'nde bulunan Nezaket Okulu sınıfını da ziyaret eden AK Parti Milletvekili Ceylan, öğrencilerle sohbet edip, boyama yaptı. Ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirten Ceylan, misafirperverliklerinden dolayı hem Pursaklar halkına hem de hanım evi yöneticilerine teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Ceylan'dan, Pursaklar Belediyesi Hanım Evi Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement