Ak Partili İyimaya: "Kazan'da Kadim Şehirlerde Göremediğimiz Bir Kazan Zerafeti Var" - Son Dakika
Yerel

Ak Partili İyimaya: "Kazan'da Kadim Şehirlerde Göremediğimiz Bir Kazan Zerafeti Var"

AK Parti Ankara Milletvekili ve 24’üncü Dönem Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, “Kadim şehirlerde göremediğimiz bir Kazan zerafeti var” dedi.

19.11.2015 12:10

AK Parti Ankara Milletvekili ve 24'üncü Dönem Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya, "Kadim şehirlerde göremediğimiz bir Kazan zerafeti var" dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya, 1 Kasım seçimlerinin ardından Ankara'nın Kazan ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinin ardından Kazan Belediyesi'ni ziyaret eden Prof. Dr. Ahmet İyimaya, Belediye Kültür Müdürlüğü'nün çıkardığı yayınları inceledi. Şehir dışında olduğu için İyimaya'yı Belediye Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri karşıladı. Geçmişten Günümüze Kazan ve Türk Kadını ve Satı Kadın isimli eserleri inceleyen İyimaya, tefrişatı devam eden Kazan Belediye Kütüphanesi hakkında da bilgi aldı.

"Kadim şehirlerde göremediğimiz bir Kazan zerafeti var" diyen Prof. Dr. Ahmet İyimaya, "Kitabı olmayan, kütüphanesi olmayan bir kurum, beyni olmayan bir yapı, bir varlık gibidir. Bütün varlıklar beyinlerini doyurabilirler ama kurumların beyinleri kitaplar ve kütüphanelerdir" şeklinde konuştu.

Her kurumun muhakkak bir kütüphanesi ve yazılı eserinin olması gerektiğini belirten İyimaya, "1 Kasım'da millet kendi kaderine el koydu ve işi layığına devretti. Beğenmezse kırmızı kartı gösterir. Bunun için şımarmamamız lazım" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili İyimaya: 'Kazan'da Kadim Şehirlerde Göremediğimiz Bir Kazan Zerafeti Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement