AK Partili Özoğul: Silah Hak Arama Metodu Değildir - Son Dakika
Yerel

AK Partili Özoğul: Silah Hak Arama Metodu Değildir

AK Partili Özoğul: Silah Hak Arama Metodu Değildir

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanı Kenan Özoğul, Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, silah ve şiddetin hak arama metodu olmadığını belirtti.

22.01.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Danışma toplantısı yapıldı

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısı gerçekleşti.

AK Parti konferans salonunda, Av. Esra Karanfil'in divan başkanlığında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Diyaettin Uçar, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle ve köy başkanları katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Av. Kenan Özoğul "Partimiz Aziz Milletimizin güçlü desteği ile her geçen gün daha da büyümekte ve partimize olan ilgi de artmaktadır. Hali hazırda partimize olan kayıtlı üye sayısı 10 milyona yaklaşmaktadır. Bu üye sayısı ile Ak Parti dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olarak nitelendirilmektedir" dedi.

Ayrıca, Diyarbakır'ın Çınar İlçesinde Çınar İlçe Emniyet binası ve lojmanlarına yönelik olarak patlayıcı yüklü araç ile bombalı saldırı düzenlenmesi olayına da değinen Özoğul, silah ve çatışma ile hiçbir çözümün gerçekleşmeyeceğini, bu nedenle de şiddet eylemlerinin bir hak arama aracı olmaktan derhal çıkartılması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel AK Partili Özoğul: Silah Hak Arama Metodu Değildir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan: Devletin Amacı Pkk yi Yok Etmek Degil Bütün Kürtleri Yok Etmektir Devlet istese 5 dk Da Barış Sürecini Getirir Ama Onlarin Tek Amaci. Kürtleri Yok Etmektir Tanklarla Toplardada Saldırsanız Yok Edemezssiniz... 3 0 Yanıtla

Advertisement