Ak Partili Turan: "Keşke Ben Aday Olmasaydım Da, Ülkemizdeki İstikrar 7 Haziran'dan Sonra Devam... - Son Dakika
Politika

Ak Partili Turan: "Keşke Ben Aday Olmasaydım Da, Ülkemizdeki İstikrar 7 Haziran'dan Sonra Devam...

Ak Partili Turan: "Keşke Ben Aday Olmasaydım Da, Ülkemizdeki İstikrar 7 Haziran\'dan Sonra Devam...

Ak Parti 1. Bölge Milletvekil Adayı Hasan Turan, "Keşke ben milletvekili adayı olmasaydım da, ülkemizdeki istikrar 7 Haziran’dan sonra devam etseydi" dedi.

31.10.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti 1. Bölge Milletvekil Adayı Hasan Turan, "Keşke ben milletvekili adayı olmasaydım da, ülkemizdeki istikrar 7 Haziran'dan sonra devam etseydi" dedi.

Giresunlular Derneği Arnavutköy Kültür Merkezi'nde AK Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Turan'a destek gecesi düzenlendi. Geceye katılan AK Partili Turan, yarın yapılacak seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek, "7 Haziran'da bir seçim oldu ve milletimiz bu seçimde hiçbir partiye tek başına iktidar olma yetkisi vermedi. Ancak ülkeler hükümetlerle yönetiliyor. Hani demişler ya, iktidar her rejimde vardır ancak, partiler demokrasilerde vardır. Milletimizin yüksek oy oranı verdiği parti ülkemizde hükümet kurar ve devleti yönetir. Bu çoğunluğu bir parti alamayınca koalisyon kurma çabaları oldu. Koalisyon gerçekleşemeyince ülkemiz tekrar bir seçime gitme kararı aldı. Bizler yıllardır İstanbul'da hemşehrilerimizin yükselmesi ve seslerini duyurabilmesi için çalışmalar yaptık. Hemşehrilerimizin sosyal varlıklarını ortaya çıkartmak ve birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaları için çalıştık" diye konuştu.

"KEŞKE BEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMASAYDIM DA İSTİKRAR DEVAM ETSEYDİ"

Türkiye'de istikrarın korunması gerektiğini söyleyen AK Partili Turan, "Keşke biz bu gün milletvekili adayı olmasaydık da Türkiye'nin istikrarı devam etseydi. Çünkü hepimizin güçlü ve istikrarlı bir ülkeye ihtiyacı var. Türkiye'nin topraklarını bir gemi sayacak olursak, biz bu geminin yolcularıyız. Bu gemi batarsa ben boğulmam diyen hiç kimse yoktur. Ben kendi çıkarımı değil ülkemin çıkarını gözetiyorum. Onun için diyorum keşke biz vekil olmasaydık da, partimiz yine tek başına iktidar olsaydı" şeklinde konuştu.

Program sonunda AK Parti 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Turan geceye katılanlar ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Turan: 'Keşke Ben Aday Olmasaydım Da, Ülkemizdeki İstikrar 7 Haziran'dan Sonra Devam... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement