"Aliağa Köylüsü Hizmetsizlikten Bıktı" - Son Dakika
Yerel

"Aliağa Köylüsü Hizmetsizlikten Bıktı"

"Aliağa Köylüsü Hizmetsizlikten Bıktı"

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz haftasonu Aliağa'nın Karakuzu ve Uzunhasanlar köyünü ziyaret etti.

10.02.2014 10:39  Güncelleme: 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Aliağa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Yorulmaz haftasonu Aliağa'nın Karakuzu ve Uzunhasanlar köyünü ziyaret etti. Ziyaretlerde köy kahvelerinde köylülerle sohbet eden Yorulmaz aynı zamanda köydeki haneleri tek tek gezerek köylülerin sorunlarını dinledi.

Köylülerin sorunlarıyla yakından ilgilenen AK Parti'nin Aliağa Adayı İbrahim Etem Yorulmaz, "Aliağa'mızın her noktasını her köşesini tek tek gezeceğiz. Köy ziyaretlerinde de gördük ki Aliağa'nın merkezinde olduğu gibi buralara da hizmet getirilmemiş, köylümüz, köylülerimiz adeta yok sayılmış. Benim köylüm hizmetten mahrum bırakılmış, benim köylüm hizmetsizlikten bıkmış durumda. Buralarda en büyük sorun en büyük şikayet Aliağa'nın her yerinde olduğu gibi yolların bir türlü yapılmaması. Çöp konteynırlarının eksikliğinden dolayı da oldukça şikayet var. Öyle görünüyor ki mevcut belediye yönetimi Aliağa'nın köylerinde hizmet adına 5 yılda bir adım dahi atmamış." diye konuştu.

"KÖYLERDE SAĞLIK SİSTEMİ DERİNLEMESİNE ÇÖZÜLMELİ"

Köylerde sağlık sisteminin de olmadığını ve köylünün bundan dolayı sıkıntılar yaşadığını belirten Yorulmaz, "Aliağa'da köylerde sağlık sistemi derinlemesine çözülmeli. Baktığımız zaman köylerle Aliağa'nın merkezi arasında uzun bir yol mesafesi var. Köyde yaşayan insanlarımızın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle merkeze kadar gelmeleri gerekmektedir. Ben aynı zamanda Yeni Şakran Belde Belediyes'nin başkanıyım. Yeni Şakran'da 24 saat hizmet veren bir sağlık sistemi kurduk. İğne yaptırmak isteyen veya serum taktırmak isteyen vatandaşlarımızın hastaneye kadar gitmesine gerek kalmadan biz hastanın ayağına kadar giderek tüm sağlık gereksinimlerini karşılıyoruz. Bu tür bir sistemin Aliağa'mızın tüm köylerine yayılması gerektiğini düşünüyorum. Böyle bir sistemin köylümüzü sağlık konusunda refaha kavuşturacağına inanıyorum." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Aliağa Köylüsü Hizmetsizlikten Bıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement