Ak Partililer'in Seçim Çalışmasını Engelleyen 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ak Partililer'in Seçim Çalışmasını Engelleyen 5 Kişi Tutuklandı

Van'ın Başkale İlçesi'nde seçim çalışması için esnafı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ve 4'üncü sıra milletvekili adayı Faruk Alparslan'a, tepki gösterdikleri iddiasıyla gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

04.05.2015 17:44

Van'ın Başkale İlçesi'nde seçim çalışması için esnafı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Zahir Soğanda ve 4'üncü sıra milletvekili adayı Faruk Alparslan'a, tepki gösterdikleri iddiasıyla gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen 5 şüpheli tutuklandı.

Seçim çalışması için Başkale'ye gelen Ak Parti Van İl Başkanı Zahir Soğanda ve Ak Parti Van 4'ncü sıra adayı Faruk Alparslan'a aralarında DBP Başkale İlçe Başkanı Senar Yeşilırmak'ın da bulunduğu bir grup tepki gösterdi. Ak Partililer'in esnaf ziyaretini yarıda bırakarak dönmesi ardından polis DBP İlçe Başkanı Senar Yeşilırmak ile birlikte 5 kişiyi gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü'nde ifade işlemleri tamamlanan 5 şüpheli bugün sevk edildikleri mahkeme tarafından 'Seçim güvenliğini tehdit etmek, siyasi partilerin çalışmalarını engellemek ve halkı kin ve nefrete teşvik etmek' suçlarından tutuklandı. - Van

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partililer'in Seçim Çalışmasını Engelleyen 5 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement