Akaryakıt İstasyonundaki Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Akaryakıt İstasyonundaki Kaza Güvenlik Kamerasında

Akaryakıt İstasyonundaki Kaza Güvenlik Kamerasında

Bartın'da, trafik ışığı bulunmayan kavşakta kontrolsüz bir şekilde karşıya geçen minibüse çarpmamak için sürücüsünün direksiyonunu çevirdiği otomobil, akaryakıt istasyonunda park halindeki minibüse çarptı.

03.01.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, trafik ışığı bulunmayan kavşakta kontrolsüz bir şekilde karşıya geçen minibüse çarpmamak için sürücüsünün direksiyonunu çevirdiği otomobil, akaryakıt istasyonunda park halindeki minibüse çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada otomobildeki 3 kişi yaralandı.

Kaza, önceki gün Bartın- Karabük yolunun Kurtköy mevkiinde meydana geldi. Bartın yönüne giden 25 yaşındaki Ümit Koç yönetimindeki 78 BU 077 plakalı otomobilin önüne, trafik ışığı bulunmayan kontrolsüz kavşakta Ramazan Kılıç'ın kullandığı 34 ZM 8237 plakalı minibüs çıktı. Ümit Koç'un, minibüse çarpmamak için direksiyonunu çevirdiği otomobil, yol kenarındaki akaryakıt istasyonuna girdi. Otomobil, istasyonda park halinde bulunan başka bir minibüse çarptı. Akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıyan kazada sürücü Ümit ile yanında bulunan annesi Meryem ve babası Yaşar Koç yaralandı. Panik içinde araçtan çıkan yaralılar, gelen sağlık ekibi tarafından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akaryakıt İstasyonundaki Kaza Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement