Avukat Akdağ, Partililer ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Avukat Akdağ, Partililer ile Bir Araya Geldi

Avukat Akdağ, Partililer ile Bir Araya Geldi

Bağımsız Türkiye Partisi'nden Kilis Belediye Başkanlığı adayı olan Avukat Mehmet Galip Akdağ, partilileri ile yemekte bir araya geldi.

04.01.2014 10:34  Güncelleme: 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımsız Türkiye Partisi'nden (BTP) Kilis Belediye Başkanlığı adayı olan Avukat Mehmet Galip Akdağ, partilileri ile yemekte bir araya geldi.

BTP MKYK Üyesi de olan Avukat Mehmet Galip Akdağ, yemekli toplantısına; BTP Kilis İl Başkanı Alaaddin Özkar, BTP MKYK Üyesi Yusuf Yakut, ilçe başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Akdağ, seçimlerin 30 Mart 2014 tarihinde yapılacağını hatırlatarak, "Zaman döndü dolaştı ve bir yeni seçim arifesindeyiz. İyisi kötüsü olanı olmayanı ile 5 yıl su gibi akıp gitti . Zamanı geriye döndürmek mümkün değil. Ancak geleceği şekillendirmek bizim elimizde. 2002 yılından bu yana ilimizde ve Türkiye 'de yaşanılan olaylar Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanını ve bizleri bir kez daha haklı çıkardı. İlimizin problemlerini ve çözüm yollarını Bağımsız Türkiye Partisi'nin fikirleri doğrultusunda geçen seçim döneminde birçok defa dile getirdik, bu sorunları yaşanılan olumsuzlukları tekrar dile getirerek laf kalabalığı etmek istemiyorum. Belediyecilik bir ekip işidir. Bağımsız Türkiye Partisi olarak biz Kilis ilinin sorunlarını çözecek kadroya, bilgi birikimine ve bilgiyi hayata geçirecek yönetim bilincine sahibiz.2002 yılından bu yana Türkiye'de ve ilimiz de yaşanılanlar Kilis ilimizin ve Türkiye'nin sorunlarını çözecek tek partinin Prof. Dr. Haydar Baş ve Bağımsız Türkiye Partisi olduğunu bir kez daha ifade etmek isterim" dedi.

Oy vermenin basit bir eylem olmadığını kaydeden Akdağ, "Oy vererek bizler gelecek 5 yıl için hayatımızı şekillendirecek insanlara yetki veriyoruz. Dikkat edilmesi gereken şikayet ettiğimiz yönetime sadece yönetimden el çektirmek değildir. Bununla beraber edilen yeni yönetimi de belirliyoruz. Üçlü koalisyon döneminde toplumumuz tek parti iktidarını isteyerek AK Parti'yi iş başına getirdi. Şimdi de AK Parti gitsin kim gelirse gelsin anlayışı AK Parti'yi iş başına getirenlerin uyguladıkları bir toplum mühendisliğidir. Bu da milletimizin hayrına değildir. Önemli olan seçilmek değil, seçildikten sonra şehrimizi veya ülkemizi en iyi şekilde idare edebilmektir. Her şeyden Kilis'i idare edecek kişinin Kilis'te yaşıyor olması gerekir. İdareye talip olan kişinin topluma her yönüyle örnek olması şahsiyet ve parti sicilinin temiz olması, geçmişte yaşanılan acı olaylardan ders alınmalıdır. AK Parti iktidarının bu kadar rahat hareket etmesinin nedeni muhalefetin 'az olsun benim olsun anlayışı' ile hareket etmesidir. Muhalefet sorunun tespitinde ve çözüm önerilerinde tam isabet sağlayamamasıdır. Önemli olan sorunları doğru tespit eden ve doğru çözüm yolları öneren anlayışa destek olmaktır. Aksi halde oylarımızı heba ettiğimiz gibi geleceğimiz de heba olacaktır" ifadelerini kullandı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avukat Akdağ, Partililer ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement