Akdağmadeni İlçesinde Tubitak Bilim Fuarı Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Akdağmadeni İlçesinde Tubitak Bilim Fuarı Yoğun İlgi Gördü

Akdağmadeni İlçesinde Tubitak Bilim Fuarı Yoğun İlgi Gördü

Akdağmadeni Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tubitak Bilim Fuarı yoğun katılım ile gerçekleşti.

23.05.2016 17:21

Akdağmadeni Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tubitak Bilim Fuarı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Akdağmadeni Akşemseddin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Tubitak Bilim Fuarına İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ, Şube Müdürleri Ömer Özdemir,Yaşar Bilir, İl Genel Meclis Üyeleri Adem Darımla, Ali Güran, daire müdürleri, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bilim fuarının açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Kenan Önal, "Bir gün önce bir öğrencimizi kaybettiğimizden dolayı buruk bir Tubitak Bilim fuarı gerçekleştiriyoruz. Bu nedenle fuarımızın eğlence bölümlerini kaldırdık." dedi.

Okullarında adalet ve zabit katipliği bölümü eklendiğini hatırlatan Önal, "Bu bölümlerimiz önümüzdeki eğitim öğretim yılında öğrenci alacak. Bu bölümün okulumuza kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Karadağ'da yaptığı konuşmada, "Tubitak Bilim Fuarları sayesinde öğrencilerimiz uygulamalı eğitim alıyor ve güzel öğreniyor. Sosyal bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmalarının ardından, kurdele kesilerek fuar gezildi. Fuarda yapılan projeler katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Önümüzdeki yıl faaliyete geçecek Adalet ve Zabit katipliği Bölümü Pastası kesilerek katılımcılara ikram edildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdağmadeni İlçesinde Tubitak Bilim Fuarı Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement