Akdeniz'de Bayramlaşma Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Akdeniz'de Bayramlaşma Yapıldı

Akdeniz\'de Bayramlaşma Yapıldı

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Eş Başkanı Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde belediye personeli ile bayramlaştı.

02.10.2014 16:42  Güncelleme: 16:59

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediye Eş Başkanı Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Kurban Bayramı öncesindeki son iş gününde belediye personeli ile bayramlaştı.

Akdeniz Belediyesi eş başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk, Akdeniz Belediyesi'nde görev yapan çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. Belediye Eş Başkanlık makamında ve teknik hizmet birimlerinde gerçekleşen bayramlaşma merasimine eş başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdür ve şefleri, belediye personeli, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Ortadoğu'yu kan gölüne çeviren IŞİD'e dikkat çeken Eş Başkanlar, dini bayramların kırgınlıkların unutulduğu, barış ve kardeşlik duygularının en üst düzeyde hissedildiği günler olması gerektiğini vurguladı. Bu açıdan bayramın ruhuna uygun barış ikliminin bir an önce tesis edilmesi dileğinde bulunan Eş Başkanlar, "Duyarlı hiçbir insan, burnumuzun dibinde yaşanan bu zulüm ve insanlık dramına sessiz kalamaz. Akan kanın durması için uluslar arası kamuoyunu ve duyarlı tüm kesimleri bir kez daha göreve davet ediyoruz. Bayramların özü barış, huzur ve kardeşlik olmalıdır. Rojava ve Kobane başta olmak üzere Ortadoğu'da akan kan varken, yaşadığımız bu acılar varken elbette buruk bir şekilde bayramı karşılıyoruz. Yapacağımız en önemli şey, barışı kalıcı kılacak çabayı göstermektir. Hepimiz, elimizden geldiği ölçüde burada yaşanan dramın bir son bulması için maddi manevi her türlü desteği göstermeliyiz. Bizlerin zulme uğrayan halkımızla dayanışmamız, onlara güç verecektir. İnanın, duygularımız bile onlara ulaşacak, destek olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle İslamiyeti gerçek manada yaşayan herkesin Kurban Bayramını kutlar, aileleriyle birlikte mutlu bir bayram geçirmelerini dileriz" şeklinde konuştular. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akdeniz'de Bayramlaşma Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement