Akdeniz Üniversitesine "Erasmus Kalite Ödülü" Verildi - Son Dakika
Yerel

Akdeniz Üniversitesine "Erasmus Kalite Ödülü" Verildi

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından, Akdeniz Üniversitesine Erasmus programı kapsamında "Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Faaliyeti Kalite Ödülü (Erasmus Kalite Ödülü)" verildi.

15.12.2014 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanlığı ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından, Akdeniz Üniversitesine Erasmus programı kapsamında "Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Faaliyeti Kalite Ödülü (Erasmus Kalite Ödülü)" verildi.

Akdeniz Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Burhan Özkan, yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa Birliği Bakanlığı, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nın, 9 Aralık'ta yaptığı açıklamayla Akdeniz Üniversitesinin "Erasmus Kalite Ödülü" almaya hak kazandığını açıkladığını bildirdi.

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi olarak 2012'den itibaren yeniden yapılanma süreci ile değişimde kalite çalışmalarına önem verdiklerini anlatan Özkan, şunları kaydetti:

"Bu süreçte önceliğimiz sadece değişim programlarını hayata geçirmek değil, aynı zamanda bu sürece kalite kazandırmaktı. Bu süreçte değişim boyutunun kalitesini arttırmak üzerine birçok tespit, analiz ve yenilik yaptık. Erasmus öğrenci hareketliliğinin kalitesini arttırmak için yaşanan durumları iyi analiz etmek ve bu analiz sonuçlarını kullanarak çözüm önerileri üretmek önceliğimiz oldu. Değişim programı kapsamında yaptığımız tespitlerimiz ve bunu raporlamamız, bize AB Bakanlığı tarafından Erasmus Kalite Ödülü'nü kazandırdı. Yenilikçi ve yaratıcı uygulamalarımızı hayata geçirmek için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz."

Akdeniz Üniversitesine ödülü, 17 Aralık'ta Ankara'da düzenlenecek törenle verilecek. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Akdeniz Üniversitesine 'Erasmus Kalite Ödülü' Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement