Akıllı Gemi Koningsdam, Kuşadası'nda - Son Dakika
Güncel

Akıllı Gemi Koningsdam, Kuşadası'nda

Akıllı Gemi Koningsdam, Kuşadası\'nda

Dünyanın en teknolojik, yeni ve lüks kurvaziyer gemisi Koningsdam, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki Ege Ports Limanı'na yanaştı.

19.04.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyanın en teknolojik, yeni ve lüks kurvaziyer gemisi Koningsdam, Aydın'ın Kuşadası İlçesi'ndeki Ege Ports Limanı'na yanaştı.

Kuşadası yolcu limanına gelen Holland America Line şirketine ait 'Koningsdam' isimli kruvaziyer gemisinden inen büyük bölümü Amerikalı yolcular sabah saatlerinden itibaren şehir merkezini dolaşmaya başladı. Yolcuların bir kısmı tur otobüsleri ile Efes ve Meryemana'yı ziyaret ederken, tur programına katılmayanlar Kuşadası çarşıda gezmeyi tercih etti. Hollanda bayraklı geminin, 296 metre uzunluğunda, 38 metre genişliğinde, 99 bin 500 Gros ton ağırlığında, 2 bin 700 yolcu kapasiteli ve bin 100 mürettebata sahip olduğunu belirten Merkez Deniz şirketi Ege Bölgesi operasyon şefi Hüseyin Kayalı, şöyle dedi:

"Dünyanın en son teknolojisiyle donatılan ve 10 Nisan 2016 tarihinde suya indirilerek ilk seferine çıkan Koningsdam isimli kruvaziyer gemisi Kuşadası'na 5 sefer daha gerçekleştirecek. Teknolojinin denizlerde ulaştığı son nokta olan Koningsdam kruvaziyer gemisinde 9 ülke mutfağına hitap 9 restoran, 3 sinema salonu, yüzme havuzları, sağlık turizmine hitap eden SPA ve masaj salonları, 14 ve 64 metrekare elektrikli sistemle vücuda göre ayarlanabilir yataklar, dokunmatik ve sese duyarlı akıllı sistemli odalar, alışveriş merkezi, sosyal aktivite alanları var."

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Akıllı Gemi Koningsdam, Kuşadası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement