Akit Gazetesinden Milyonları Yüreklendiren Reklam - Son Dakika
Güncel

Akit Gazetesinden Milyonları Yüreklendiren Reklam

Akit Gazetesinden Milyonları Yüreklendiren Reklam

Akit Gazetesinin “Gelene ‘hocam’, gidene ‘paşam’ demedik” sloganıyla TV ve radyolarda yayınlanmakta olan yeni reklam kampanyası, içinden geçtiğimiz dönemde yaşananlara atıfta bulunduğu için büyük ilgi çekiyor.

03.04.2014 09:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akit Gazetesinin "Gelene 'hocam', gidene 'paşam' demedik" sloganıyla TV ve radyolarda yayınlanmakta olan yeni reklam kampanyası, içinden geçtiğimiz dönemde yaşananlara atıfta bulunduğu için büyük ilgi çekiyor.

Reklam kampanyasıyla kurulduğu günden bu yana dik duruşunu koruduğunu vurgulayan Akit, Türkiye'nin istikrar ve huzurunun hedef alınmasını eleştiriyor. Akit'in milletin yanında yer alan yayın çizgisini anlattığı reklamı, seçim sürecinde milyonları yüreklendirdi, gündeme ışık tuttu.

"GELENE HOCAM GİDENE PAŞAM" DEMEDİK

Yazılı ve görsel basında geniş yer bulan reklam filminde, "Gelene 'Hocam', Gidene 'Paşam' demedik" sloganıyla çarpıcı bir mesaj veren Akit, içinden geçtiğimiz dönemde yaşananlara atıfta bulunduğu için büyük ilgi çekti. Büyük beğeni kazanan "Biz; her vakit hakikatı haykırdık, gerçeğin izinde olduk. Her devrin gazetesi olmadık, milletin gazetesi olduk" mesajı vatandaşların dilinde eksik olmuyor.

Akit, reklam kampanyasında şu vurguları yapıyor: "Yüz yıldır deli gömleği giydirilen; gücü kuvveti heba edilen... Evlatlarını yitiren, kardeşlerine düşman edilen, korku duvarlarıyla kuşatılan... Kırgınlığını, kızgınlığını, hıncını gözyaşına hapseden milletimiz için, memleketimiz için hakikatin sesi olduk. Yayın hayatına başladığımız günden bugüne sadece ve sadece ülkemizin ve milletimizin dünyaya ışık saçan bir ülke ve millet olması için gayret ettik. Ülkemizin ve milletimizin geleceğini ipotek altına almaya çalışan karanlık vesayet nereden gelirse gelsin; hep aynı yerde, hep aynı çizgide dimdik durduk. İster askeri, ister ekonomik, isterse meşrebi olsun; hiç bir vesayete şapka çıkartmadık.

Her vakit, hakikati haykırdık ve gerçeğin izinde olduk. Her devrin gazetesi olmadık, milletin gazetesi olduk. Gelene hocam, gidene paşam demedik."

KARAKAYA: "AKİT CUNTACILARA HİÇ BOYUN EĞMEDİ"

Reklam kampanyasıyla ilgili görüşlerini dile getiren Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya, şunları kaydetti: "Reklam kampanyamızdaki mesaj duruşumuzu anlatıyor. Yayın hayatımız boyunca 'Gelene hocam, gidene paşam' demedik. Bunun aksini hiç kimse iddia edemez. Çünkü bu gazete, 28 Şubat Süreci'nde de; uğradığı ağır baskılara, baskınlara, andıçlara, susturma planlarına ve gözaltılara rağmen, Cuntacı generaller karşısında hiç boyun eğmedi, hep 'dik' durdu..."

DİLİPAK: "KENDİMİZİ TANITMA ÇABASINI İFADE EDEN BİR SLOGAN"

Gazete yazarlarından olan Abdurrahman Dilipak ise gazetenin darbeci zihniyet ve paralel yapı tarafından hedef alındığını ifade ediyor. Yeni Akit'in 'Gelene hocam, gidene paşam' demediği gibi bundan sonra da demeyeceğini vurgulayan Abdurrahman Dilipak, gazetenin her devrin gazetesi olmadığına, milletin gazetesi, milletin haykıran sesi olduğuna dikkat çekti.

Yeni Akit gazetesinin önceki yıllarda yaşadığı zorlu süreçler hakkında konuşan Dilipak, "Yeni Akit bu toplumun gerçek sesi haykıran sesi olmaya devam edecek." diye konuştu.

ARSEVEN: "TEK BAŞINA DİRENEN MEDYA GÜCÜ"

Akit'in Genel Yayın Danışmanı ve yazarı Serdar Arseven de dillerden düşmeyen reklam kampanyasını şöyle değerlendirdi: "Yeni Akit, askeri vesayetin en koyu olduğu yıllarda bu ülkenin neredeyse tek başına direnen medya gücü oldu. Akit dış güçlerin ve içerideki "karaktersiz" uzantılarının belası oldu, çöktü üzerlerine. Yeni Akit "Dost Modern Darbe"cilere de aynı tarifeyi uyguluyor bu günlerde." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akit Gazetesinden Milyonları Yüreklendiren Reklam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement