Akmeşeli Muhtarlardan Tepki ve Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Akmeşeli Muhtarlardan Tepki ve Teşekkür

Akmeşeli Muhtarlardan Tepki ve Teşekkür

CHP’li yetkililerin, İzmit Belediyesi’nin Akmeşe’yi unutup bölgeye tecrit uygulandığı yönündeki iddiaları Akmeşeli muhtarların tepkisine neden oldu.

18.01.2015 09:03

CHP'li yetkililerin, İzmit Belediyesi'nin Akmeşe'yi unutup bölgeye tecrit uygulandığı yönündeki iddiaları Akmeşeli muhtarların tepkisine neden oldu.

Akmeşe'nin kurulduğu tarihten beri en büyük hizmeti İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan döneminde aldıklarını söyleyen Akmeşe Atatürk Mahalle Muhtarı Refik Akyüz, Hasancıklar Muhtarı Sebahattin Tuna, Sapakpınar Muhtarı Behçet Yılmaz, Süleymaniye Muhtarı Nazmi Özdemir, Karaabdülbaki Muhtarı Seyfettin Aktürk, Sultaniye Muhtarı Fikri Yıldız, Mecidiye Muhtarı İdris Demir, Kurtdere Muhtarı Mustafa Ersoy, Ortaburun Muhtarı Yüksel Özcan, "En rahat çalıştığımız ve her türlü desteği aldığımız bir dönemdeyiz. Belediye Başkanımız Doğan sayesinde, Akmeşe'nin çehresi değişmiş, 30-40 yılda yapılmayan hizmetlerin yapılmasına rağmen bunun tersinin iddia edilmesini anlamamız mümkün değil. Akmeşe'nin girişindeki eski binaların kamulaştırılıp yıkılmasıyla meydanımıza kavuştuk. Yüzyıllardır el değmeyen tarihi Işık çeşmemiz restore edildi. Camimizin çevre düzenlemesi yapıldı. En güzel mahalle konağı Akmeşe'ye kazandırıldı. Spor alanlarının üzeri kapatılarak pazarcımızı ve vatandaşımızı yağmurdan, çamurdan, kurtararak rahat bir ortamda pazar yapma imkanı sağlandı. Mahallere ve köylere çocuklar için parklar yapılıp, kadınların spor yapması için fitness salonu açıldı. Cadde üzendeki evlerimiz iyileştirilerek boyanarak Akmeşe'ye ayrı bir hava katıldı. Camilerimize ve okullarımıza her türlü destekte bulunuldu. Köylerimizde yol ve kaldırım çalışmaları yapıldı. Köylülerimizi tarım ve hayvancılık alanında bilinçlendirmek için veteriner hekim ve ziraat mühendisi desteği sağlandı. Okullarımızda öğrencilerimize belediyelerimiz tarafından bisiklet ve tablet dağıtımları yapıldı. Yine barajımızın yapım çalışmaları ve Akmeşe yolunun genişletilmesi çalışmalarının da programa alındığını ve en kısa zamanda tamamlanacağını biliyoruz. Yıllardır alınamayan bu hizmetleri bizlere sundukları için belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a sık sık Akmeşe'mize gelerek, bizlere her türlü desteği verdiği için kendisine minnettarız. Bizler, İzmit Belediyesinin hizmetlerinden memnunuz" dediler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akmeşeli Muhtarlardan Tepki ve Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement