Aksaray'da Mahallede İftar Programı - Son Dakika
Yerel

Aksaray'da Mahallede İftar Programı

Aksaray\'da Mahallede İftar Programı

Aksaray Belediyesi tarafından Hacılar Harmanı Mahallesi Hacı Cumali Uğur Ortaokulu bahçesinde mahalle sakini vatandaşlar için iftar sofrası düzenlendi.

09.07.2014 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Belediyesi tarafından Hacılar Harmanı Mahallesi Hacı Cumali Uğur Ortaokulu bahçesinde mahalle sakini vatandaşlar için iftar sofrası düzenlendi.

İftar sofrasına, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Başkanı M. Fatih Yıldırıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz İlhan, Refik Gündoğar, Serdar Baydar, Mustafa Karahancı, Güven Kemerkaya, belediye meclis üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Başkan Yazgı Hacılar Harmanı Mahallesi sakinlerine hitaben yaptığı konuşmada seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, "Bizler, seçim gezilerimizi yaparken şunu söylemiştik; seçimden seçime gelmeyeceğiz sürekli yakınınızda olacağız. Demiştik Mahallemizde yapmış olduğumuz çalışmaları sizlerle paylaşmak ve hedeflerimizin ne olduğunu sizlerle anlatmak için bu iftar yemeğinde buluştuk. Sizlerin sorunlarınızı, sıkıntılarınızı, dertlerinizi dinlemek için mikrofonları sizlere vereceğiz. Seçim sırasında söz vermiştik bunları kısım kısım gerçekleştiriyoruz. Kenar mahallelerden başlayacağımızın sözünü vermiştik ve bugün onun göstergesi olarak asfalt çalışmalarımızın yüzde 95'ini bitirdik. Annelerimiz ve çocuklarımız bizden çocuk parkı istiyor. Bunun için çalışmalara başladık ve artık istiyoruz ki parkların altı kum değil de yumuşak malzeme olsun dedik. Parklarımızın zeminlerini Kauçuk malzemeden yapacağız. Seçim zamanında verdiğimiz sözleri biz not alıyoruz demiştik bu aldığımız notlar bizim yol haritamız. Biz bunlara göre hareket ediyoruz ve bu mahallede en büyük eksik asfalt dediniz onu tamamladık" dedi.

Vatandaşlar da öncelikle kendilerini iftar yemeğinde buluşturan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray'da Mahallede İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement