Akşehir Belediyesi'nden Aile Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Akşehir Belediyesi'nden Aile Eğitim Semineri

Akşehir Belediyesi\'nden Aile Eğitim Semineri

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından organize edilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü’nün de katkı sağladığı “Aile Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.

21.11.2016 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi tarafından organize edilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü'nün de katkı sağladığı "Aile Eğitim Semineri" gerçekleştirildi.

Akşehir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Bazı kamu kurum müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti okunmasıyla başladı.

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptığı konuşmada, "Aile hepimiz için çok önemli bir konu. Nasıl ki bir çınar ağacının hiçbir şeyden etkilenmeyip ayakta durmasını sağlayan en önemli özelliği kökleri ise, bir toplumunda ayakta kalmasını birçok sıkıntılarda yıkılmamasını, bozulmamasını, sağlayan en önemli unsur da ailedir. Son günlerde aile yapısıyla ilgili ailelerin birliği bütünlüğüyle ilgili çok güzel gelişmeler var ama yine de arzu ettiğimiz noktada değiliz. Yine belli ölçüde boşanmalar devam ediyor. Yine gençlerimiz birçok tuzağa düşüyor ki, boşanmalar, teröre, uyuşturucuya alet olan gençlerimizin ailelerin bozulmasında önemli bir unsur. Bu nedenle gençlerimizin o tuzaklara düşmemesi için ailelerimizi kuvvetlendirmemiz lazım" dedi.

Başkan Akkaya, Akşehir Belediyesi olarak ailenin kuvvetlendirilmesi noktasında Mayıs ayına kadar her ay bu şekilde seminer düzenleyeceklerini belirterek, bu seminerlere tüm Akşehirlilerin katılmasını istedi.

Başkan Akkaya'nın konuşmasının ardından Aile İletişim Uzmanı Kadir Kesici tarafından "Ailede İlişkileri Güçlendiren Unsurlar" konulu bir sunum yapıldı. Konferans sonunda Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya tarafından Aile İletişim Uzmanı Kadir Kesici'ye bir plaket takdim edildi.

(CF-AH-Y)

. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir Belediyesi'nden Aile Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement