Akşehir'de Mahalle İftarları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Akşehir'de Mahalle İftarları Sürüyor

Akşehir\'de Mahalle İftarları Sürüyor

Konya’nın Akşehir İlçe Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle, merkez mahalleler ile Akşehir’e yeni bağlanan mahallelerde hayırsever vatandaşların da katkılarıyla düzenlediği mahalle iftarlarının ikincisini Bozlağan Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

04.07.2014 18:04

Konya'nın Akşehir İlçe Belediyesi, Ramazan ayı münasebetiyle, merkez mahalleler ile Akşehir'e yeni bağlanan mahallelerde hayırsever vatandaşların da katkılarıyla düzenlediği mahalle iftarlarının ikincisini Bozlağan Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Bozlağan Mahallesi'nde açık havada gerçekleştirilen iftara Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftci, Belediye Başkan Yardımcıları, Akşehir Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Akşehir İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda Bozlağan mahalle sakini katıldı. İftar öncesi Akşehir Belediyesi Mehter Grubu tarafından bir konser verildi.

İftara katılan vatandaşların ve tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifi'ni tebrik eden Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, iftara katkı sağlayan kişilere teşekkür etti.

Yapılan duanın ardından okunan ezan ile oruçlar açıldı. Açık Havada yenilen iftar yemeğinin ardından toplu olarak dua edildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akşehir'de Mahalle İftarları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement